ΕΠΣ Π-Λ: Συνεχίζει τα φιλικά ο ΠΑΣ Θύελλα

Στα πλαίσια των φιλικών ο ΠΑΣ Θύελλα αντιμετώπισε την Δευτέρα που μας πέρασε (27/08), την Αναγέννηση Στάνου στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας. Η ομάδα της Στάνου αγωνίζεται στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-4 υπέρ του ΠΑΣ Θύελλα που πήρε τη νίκη, σε εναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Τα γκολ για την ομάδα του Μοναστηρακίου έβαλαν οι : Δριβάκος Θωμάς (2 γκολ), Χαϊδάκης Σπύρος (πέναλτι) και Αρίδας Βασίλης. Γκολ κατά της παλιάς του ομάδας σκόραρε ο Βασίλης Μπρούμος που πέτυχε το ένα απο τα δύο γκολ για την ομάδα της Στάνου.

Η ουσία από το φιλικό αυτό είναι οι φάσεις που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΣ Θύελλα, με τον Ηρακλή Στασινό να μένει ικανοποιημένος, ειδικά στο 2 ημίχρονο από την εικόνα της ομάδας. Να σημειωθεί πως η ομάδα της Θύελλας είχε ελλείψεις παικτών, δίνοντας έτσι ευκαιρίες και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες.

Πηγή: gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί