Τηλυκράτης: Πρόκριση στις καθυστερήσεις

Με ένα πανέμορφο γκολ του Μπαλογιάννη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Τηλυκράτης αν και έκανε τα εύκολα δύσκολ, τελικά κατάφερε και πήρε τη νίκη πρόκριση εναντίον του ΑΟ Σελλάνων. Το σκορ άνοιξε στο 40 ο Περιστέρης με διπλή προσπάθεια, ενώ είχε ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτυ ο Κοντός.

Σε ένα επίσημο παιχνίδι που γίνεται εν΄ μέσω προετοιμασίας των δύο ομάδων για την επόμενη σεζόν, είναι φυσικό να μη δούμε το καλύτερο θέαμα. Οι ποδοσφαιριστές αυτή την περίοδο δεν έχουν βρει τον απαιτούμενο ρύθμο, συν την αυξημένη θερμοκρασία που κάνει τις προσπάθειες τους πιο δύσκολες, εύκολα καταλαβαίνεται για την ποιότητα του παιχνιδιού.

Ο Μπακρατζάς, είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 25΄, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 40΄, ο κορυφαίος των γηπεδούχων Μπαλογιάννης, βρήκε ωραία τον Περιστέρη, με τον τελευταίο να βάζει μπροστά την ομάδα του με διπλή προσπάθεια.

Με το ξεκίνημα τις επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση με τη κεφαλιά του Κόκκινου να απομακρύνει πάνω στην γραμμή ο Ιασωνίδης. Στο 55΄ ο σκόρερ από πλάγι θέση δε μπορεί να νικήσει τον Κουτσόπουλο. Ενώ, ο Κούρκουλας, χάνει τεράστια ευκαιρία από κοντά να ισοφαρίσει στο 65΄.

Στο 74΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τραβηγμένο πέναλτυ και ο Κοντός δεν αστόχησε για το 1-1 και ενώ όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε στην παράταση, ο Μπαλογιάννης με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, σκόραρε και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του με σκορ 2-1.

Τηλυκράτης(Κονιδάρης): Τρανουλίδης, Πριονάς, Καταγής, Ιασωνίδης, Δημητρίου, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης(79΄ Ματσίνγκος), Φέτσης(70΄ Βασίλας), Μπαλογιάννης, Νικολόπουλος(65΄ Γεωργάκης), Τόσκα.

ΑΟ Σελλάνων: Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Τζανής, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος(65΄ Τσιρογιάννης), Μπακράτζας, Κόκκινος, Παπαδημητρίου, Κοντός, Υφαντής.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί