Κοπή πίτας Οδυσσέα Νυδριού – Αδερφοποίηση με Μονακό

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Οδυσσέας Νυδριού το απόγευμα της Παρασκευής, στο καφέ μπαρ “Plaza” στην παραλία του Νυδρίου, όπου παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, του Προέδρου της ΕΠΣ κ. Κάρτσακλα, του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λευκάδας, κ. Πολίτη, τα παιδιά της ακαδημϊας της ομάδας, που προπονεί ο κ. Βάνας, ενώ η ανακοίνωση έκπληξη ήρθε δια στόματος Ευτύχη Ζουριδάκη από πλευράς διοίκησης, όπου γνωστοποίησε την αδερφοποίηση του σωματείου με την ομάδα της Μονακό, ιδιοκτησίας του κ. Ντιμίτρι Ριμπολόφλεφ.

Στις 20 Φεβρουαρίου, θα έρθει στο νησί μας ο Γενικός Δ/ντής της Μονακό, για να συζητήσει το πλάνο και την οργάνωση των εκδηλώσεων που θα λάβουν στις 14-15 Μαϊου στο Νυδρί, όπου θα γίνει ένα τουρνουά ποδοσφαίρου των ακαδημιών, αλλά και πλήθος άλλων εκδηλέσεων του πολιτισμού.

Αξίζει να πούμε ότι η οικογένεια Ριμπολόβλεφ, που έχει στην κατοχή της το Σκορπιό είναι κοντά στην ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν(Δείτε εδώ), όπου ανέλαβε να ντύσει την ομάδα του Οδυσσέας Νυδριού, ενώ η διοίκηση της ομάδας με τη σειρά της, στο γάμο της Αικατερίνης, κόρης του κ. Ριμπολόφλεβ, έκανε δώρα στους εκπροσώπους της οικογένειας. Από εκείνο το σημείο και μετά, ισχυροποίθηκε ακόμη περισσότερο η αδερφοποίηση των δύο σωματείων.

Το φλουρί κέρδισαν οι Βασίλης Βερύκιος και Πάνος Κοντογιάννης, με τον τελευταίο να κερδίζει ένα διήμερο ταξίδι προσφορά της ομάδας στα Λουττρά Πόζαρ.
DSCN2739
Μετά το τέλος της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Οδυσσέα Σπύρο Κτενά, για αυτή την ιδιαίτερη τιμή που γίνεται στην ομάδα, ο οποίος εκτός από το να μας ευχαριστήσει για την παρουσία μας εκεί, μας είπε:

“Πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για το σωματείο μας, αλλά και για το νησί, που αυτή η μεγάλη ομάδα, η Μονακό αποδέχτηκε την πρότασή μας να αδελφοποιηθεί με τον Οδυσσέα. Είναι μια κίνηση που κάναμε με το συμβούλιο τον Οκτώβριο όταν παντρεύτηκε η Κατερίνα Ριμπλόβλεφ. Είχαμε πάει κάποια τιμητικά δώρα για το γάμο της και εκεί προτείναμε την αδελφοποίηση. Το σκεφτήκανε και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και μέσα από συζητήσεις που είχαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δέχθηκαν την πρότασή μας. Πιστεύουμε ότι είναι κάτι καλό για τον Οδυσσέα πρώτα, αλλά και για την περιοχή μας. Ο κόσμος που θα έρθει από κει θα φιλοξενηθεί, με ζεστασιά, θέλουμε να τους δείξουμε ότι η Ελλάδα ξέρει να σέβεται και να τιμά τέτοια σωματεία. Πιστεύουμε οτι οι άνθρωποι αυτοί θα βοηθήσουν και το σωματείο μας, αλλά και γενικά τον αθλητισμό της Λευκάδας. Ο Οδυσσέας είναι μια γέφυρα που μπορεί να φέρει τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που έχει το Σκορπιό, πιο κοντά με το νησί μας. Αυτά μπορώ να πω προς το παρόν. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης θα ενημερώσουμε τον κόσμο περισσότερο για τα όσα έχουμε σκοπό να παρουσιάσουμε το Μάη”.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί