ΑΟ Καρυάς: Ο Πρόεδρος, Στάθης Κατωπόδης εφ΄ όλης της ύλης

Στις 8 Ιουλίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Καρυάς και μετά από σχετική δήλωση υποψηφιοτήτων, εκλέχτηκε το νέο Δ.Σ του ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ.

Ο νέος Πρόεδρος του ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ  κ. Στάθης Κατωπόδης μίλησε στο Nirikosnet για την νέα πορεία που χαράζει ο ΑΟ ΚΑΡΥΑΣ!

 

  • Πρόεδρος του Α.Ο Καρυάς και μέλος του Δ.Σ. κ. Κατωπόδη, μετά από μια δύσκολη διαδικασία, τι σας οδήγησε ώστε να κάνετε μια τέτοια δυνατή κίνηση, η σύνθεση του Δ.Σ.;

Απάντηση:

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έφτασε σε ένα πολύ δύσκολο σημείο καθώς δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για τη δημιουργία ενός νέου συμβουλίου. Ευτυχώς βρεθήκαμε αρκετοί, με ίδια ενδιαφέροντα και ίδιο Όραμα για το μέλλον αυτής της ομάδας. Για αυτό Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είμαι πρόεδρος με ένα τόσο δυνατό συμβούλιο.

Αγαπάμε όλοι μας πολύ αυτή την ομάδα και την έχουμε όλοι υπηρετήσει από διάφορα πόστα στο παρελθόν. έχουμε όλοι την ίδια φιλοσοφία, με λίγα λόγια είμαστε μια μεγάλη παρέα .

 

  • Χρειάζεται χρόνος και χρήμα για να στηριχθεί και να φέρει αποτέλεσμα η ομάδα. Έχετε βοήθεια; Υπάρχουν υποστηριχτές των προσπαθειών σας;

Απάντηση:

Μέχρι αυτή τη στιγμή η ανταπόκριση του κόσμου και κάποιων επιχειρηματιών είναι ικανοποιητική και όπως όλα δείχνουν η στήριξη τους θα μας βοηθήσει για τη νέα χρονιά, το συμβούλιο τρέχει αυτή τη στιγμή για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους προκειμένου να φτιάξουμε μια αξιόμαχη ομάδα. Φυσικά και χρειάζεται χρόνο όλη αυτή η προσπάθεια, χωρίς όμως τη στήριξη του κόσμου δεν γίνεται τίποτα. Όλοι ξέρουμε ότι τα τελευταία χρόνια τα περισσευούμενα χρήματα όλων μας λιγοστεύουν ή δεν υπάρχουν πια. Για αυτό τους ευχαριστούμε όλους για το υστέρημα που μας δίνουν προκειμένου να προχωρήσουμε.

  • Πως θα μπορούσε κάποιος να γίνει μέλος και να συνεισφέρει οικονομικά στον όμιλο;

Απάντηση:

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και φυσικά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Για όσους είναι στο χωριό μπορούν να απευθυνθούν στους συμβούλους , για όσους είναι μακριά μπορούν να έρθουν σε μία επικοινωνία μαζί μας να τους εξηγήσουμε με ποιο τρόπο μπορούν να μας βοηθήσουν. Δεν περισσεύει κάνεις, όποιος θέλει και μπορεί να στηρίξει την ομάδα, είναι ευπρόσδεκτη η βοήθεια του.

 

  • Θα μας πείτε για την σύνθεση της ομάδας και τον νέο προπονητή; Η ομάδα πέρυσι έκανε την καλύτερη της ιστορικά πορεία στο α’ τοπικό Πρέβεζας – Λευκάδας.

Απάντηση:

Δυστυχώς τέσσερις – πέντε παίκτες από τον κορμό της περσινής αυτής πορείας όπως και ο προπονητής έφυγαν από την ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φέτος συνεργαζόμαστε με έναν νέο προπονητή για την Καρυά τον κύριο Άρη Φερεντίνο ο οποίος είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και η δουλειά του όπως και η φιλοσοφία του είναι κάτι το οποίο μας αφήνει ικανοποιημένος. Είναι τιμή μας που θα τον έχουμε μαζί μας προκειμένου να φτιάξουμε μία ομάδα πάνω από όλα. Έχουμε ήδη προχωρήσει σε αρκετές δυνατές προσθήκες παιχτών και περιμένουμε να κλείσουμε το ρόστερ σε μερικές ημέρες, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με ταυτότητα μέσα στο γήπεδο, η οποία πάνω από όλα θα είναι μία μεγάλη οικογένεια και όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται.

 

  • Είστε παλιός ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Καρυάς, σήμερα ο στόχος της ομάδας ποιος είναι;

Απάντηση:

Όταν πήγα στον Α.Ο. Καρυάς βρήκα ένα κλίμα το οποίο δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ μου σε ομάδα. Ήταν ουσιαστικά μία μεγάλη παρέα από φίλους οι οποίοι μέσα στο γήπεδο τα έδιναν όλα και έξω από το γήπεδο έκαναν παρέα και στήριζαν ο ένας τον άλλον στα καλά και στα κακά. Ήταν με άλλα λόγια μία οικογένεια. Αυτός είναι ο κύριος στόχος της ομάδας μας να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία μεγάλη παρέα με έναν καλό προπονητή καλούς παίκτες καλή διοίκηση και αυτό να βγει και μέσα στο γήπεδο.

 

  • Η νέα γενιά σήμερα και η σχέση τής με το ποδόσφαιρο. Τι πιστεύεται;

Απάντηση:

Το να ασχολείται ένα νέο παιδί με μία αθλητική ομάδα του δίνει εφόδια για τη ζωή του, κοινωνικοποιείται και μένει μακριά από πολλούς άλλους κινδύνους. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν τόσοι νέοι όπως υπήρχαν παλιότερα που να θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Η καλύτερη επένδυση που θα μπορούσε να κάνει η ομάδα μας θα ήταν να φτιάξει μια Ακαδημία. Είναι πρακτικά δύσκολο όμως καθώς δεν υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην περιοχή. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει

 

  • Η γνώμη σας για τις άλλες ομάδες τις κατηγορίας σας;

Απάντηση:

Το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει σε μερικές εβδομάδες σίγουρα είναι πάρα πολύ πιο ανταγωνιστικό από της προηγούμενης χρονιάς. Oι ομάδες της Λευκάδας έχουν ενισχυθεί, όπως επίσης έχουμε και πάλι στην κατηγορία μας τον Πανλευκάδιο οποίος είναι πάντα πολύ δυνατός. Επίσης φέτος έχουμε μία ομάδα η οποία είχε πάρα πολλά χρόνια στη Γ’ Εθνική την Φιλιππιάδα την οποία περιμένω να είναι δυνατή αλλά και τον ΠΑΣ Πρέβεζας που πρωταγωνιστεί στο μεταγραφικό παζάρι. Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα φέτος και εύχομαι και ελπίζω ότι η πορεία μας θα είναι ικανοποιητική από όλες τις απόψεις.

 

  • Τι να περιμένουν για φέτος οι οπαδοί του Α.Ο Καρυάς από την ομάδα τους, δεδομένης και της περσινής εξαιρετικής πορείας στο πρωτάθλημα;

Απάντηση:

Πρώτα από όλα είμαστε μία νέα ομάδα και όπως είπα και πιο πριν πρέπει να γίνουμε όλοι μαζί μία οικογένεια αυτό ελπίζω να μπορέσουμε να το βγάλουμε και στο γήπεδο και φυσικά να είμαστε ανταγωνιστικοί.

  • Τι αντιπροσωπεύει για σας η Καρυά και κατ’ επέκταση ο Α.Ο.Κ. ;

Απάντηση:

Η Καρυά είναι ένα χωριό που έχει μεγάλη ιστορία στο νησί μας, έχει καλούς ανθρώπους που στηρίζουν και αγαπούν τον τόπο τους. Έχει προσφέρει πολλά στον πολιτισμό της Λευκάδας. Ο Α.Ο.Κ. είναι η ομάδα της καρδιάς μου, μακάρι να προσφέρω ότι μπορώ για να κάνουμε αυτή την ομάδα μεγάλη και αντάξια αυτού του χωριού, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά σε όλους τους τομείς .

κ.  Κατωπόδη σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε οι στόχοι της ομάδας σας να εκπληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: nirikosnet.gr

ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΡΩΞΑΝΗ

p

Share This Post

Δείτε περισσότερα...