Γ΄ Εθνική: Στο ΠΕΑΚΙ η έδρα των Σερβιανών

Το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το γηπεδικό για τον Θρίαμβο Σερβιανών φάνηκε να λύνεται με τους διοικούντες να δηλώνουν ως έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.

Δυστυχώς όμως μετά από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ούτε το “Στάθης Τσανακτσής” πληροί τις προϋποθέσεις αφού η κερκίδα είναι χωρητικότητας 150 φιλάθλων από τη στιγμή που η ΕΠΟ ζητάει το λιγότερο η κερκίδα να είναι για 300 φιλάθλους και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην δοθεί η άδεια. Η διοίκηση έκανε άμεσες ενέργειες και μετά από συναντήσεις με τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ ήρθε σε συμφωνία ώστε τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η ομάδα να αγωνίζεται εκεί.

Ωστόσο η διοίκηση έχει να λύσει ένα ακόμη πρόβλημα που αφορά τη δεύτερη έδρα που θα πρέπει να δηλώσει και φυσικά να πληροί της ανάλογες προδιαγραφές.

Πηγή: passports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί