Δόξα Λευκάδας: Ανακοίνωσε Τριχόπουλο (pics)

Μια ισχυρή ομάδα δημιουργεί ο Γρηγόρης Γιασάρης στην Δόξα, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, και την άμεση επάνοδο της.

Έτσι, στην Λευκάδα θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν και ο Γιώργος Τριχόπουλος, ο οποίος μετά από τρεις σεζόν στον ΑΣ Καρδίτσας και την συμμετοχή του στο περσινό πρωτάθλημα στην Α2 ( 7,1 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 31 παιχνίδια), αποδέχθηκε την πρόκληση της Δόξας, γεγονός για το οποίο είχε αναφερθεί το basketa.gr με ρεπορτάζ του στις 1/8.

Αναλυτικά :

Παιχτης της ομαδας μας ειναι ο Γιωργος Τριχοπουλος (1.95,γεν 1987).Αντιπαλος μας φετος με τον ΑΣ Καρδιτσα,εχει αγωνιστει στο παρελθον στην Ολυμπια Λαρισας (Α1),στο Ρεθυμνο (Α2),στην Ελευσινα (Α2),στον Φιλιππο Βεροιας (Β & Α2).

photo credit : thomas pappas
πηγή: basketa.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24