ΑΟ Καρυάς: Έκλεισε το δίδυμο Κτενάς και Καλογερής

Σε δύο σημαντικές μεταγραφές και ηχηρές κινήσεις προχώρησε ο ΑΟ Καρυάς, καθώς έκανε δικούς του πακέτο, τον Σταύρο Καλογερή και Ανδρέα Κτενά, με τους δύο παίχτες να έχουν μείνει ελεύθεροι από τον Τηλυκράτη.

Αίσιο τέλος είχε για τη διοίκηση του ΑΟ Καρυάς οι διαπραγμετεύσεις με τον Ανδρέα Κτενά και Σταύρο Καλογερή, με τη διπλή αυτή κίνηση να ολοκληρώνεται την Πέμπτη, αφού οι παίχτες αποδέχθηκαν την πρόταση των διοικούντων και για τη φετινή χρονιά θα την δούμε με τη φανέλα των “λιονταριών”.

Ο Κτενάς ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν έχοντας 20 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αγωνιζόμενος για 1467 λεπτά, ενώ ο Καλογερής συμμετείχε σε 18 ματς (1074 αγωνιστικά λεπτά ).

Έτσι ο Άρης Φερεντίνος βάζει ακόμη δύο πολύτιμες μονάδες στο ρόστερ του με τεράστια προσόντα και εμπειρία. Πλέον, ο έμπειρος τεχνικός κοιτάει την αγορά για δύο πιτσιρικάδες.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24