ΑΟ Καρυάς: Έκλεισε το δίδυμο Κτενάς και Καλογερής

Σε δύο σημαντικές μεταγραφές και ηχηρές κινήσεις προχώρησε ο ΑΟ Καρυάς, καθώς έκανε δικούς του πακέτο, τον Σταύρο Καλογερή και Ανδρέα Κτενά, με τους δύο παίχτες να έχουν μείνει ελεύθεροι από τον Τηλυκράτη.

Αίσιο τέλος είχε για τη διοίκηση του ΑΟ Καρυάς οι διαπραγμετεύσεις με τον Ανδρέα Κτενά και Σταύρο Καλογερή, με τη διπλή αυτή κίνηση να ολοκληρώνεται την Πέμπτη, αφού οι παίχτες αποδέχθηκαν την πρόταση των διοικούντων και για τη φετινή χρονιά θα την δούμε με τη φανέλα των “λιονταριών”.

Ο Κτενάς ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν έχοντας 20 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αγωνιζόμενος για 1467 λεπτά, ενώ ο Καλογερής συμμετείχε σε 18 ματς (1074 αγωνιστικά λεπτά ).

Έτσι ο Άρης Φερεντίνος βάζει ακόμη δύο πολύτιμες μονάδες στο ρόστερ του με τεράστια προσόντα και εμπειρία. Πλέον, ο έμπειρος τεχνικός κοιτάει την αγορά για δύο πιτσιρικάδες.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την