Τηλυκράτης: Ανακοινώθηκε το διαζύγιο με Κτενά και Καλογερή

Ανακοινώθηκε το διαζύγιο της αποχώρησης από τον Τηλυκράτη του Αντρέα Κτενά και Σταύρου Καλογερή, με τους τελευταίους να ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας οι δύο επί σειρά ετών αρχηγοί, τους ζήτησαν να μείνουν ελεύθεροι από την διοίκηση του Τηλυκράτη.

Η ανακοίνωση του Τηλυκράτη Λευκάδας:

Ο Τηλυκράτης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Σταύρο Καλογερή και Ανδρέα Κτενά. Το Σωματείο μας κατανοώντας την επιθυμία των παικτών για αποχώρηση λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων κάναμε δεκτό το αίτημα τους. Ο Ανδρέας και ο Σταύρος ήταν επί σειρά ετών αρχηγοί της ομάδας μας και παρόντες στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην σύγχρονη ιστορία μας , με κορυφαίες το πρωτάθλημα της Δ εθνικής το 2012 και το πρωτάθλημα της Γ εθνικής το 2018 . Η πόρτα του Τηλυκράτη θα είναι πάντα ανοιχτή και θα σας περιμένει .

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024