Στον Απόλλων Λεμεσού ο Τακιανός

Μπορεί ο Φώτης Τακιανός να απασχόλησε τη… μισή Α2, με τελευταία ομάδα τον Απόλλωνα Πατρών πριν αποφασιστεί  να πορευτεί με χαμηλό μπάτζετ, όμως τελικά αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός, ο οποίος την τελευταία διετία βρέθηκε στους πάγκους της Stoiximan.gr Basket League και συγκεκριμένα σε Δόξα Λευκάδας και Τρίκαλα, δέχτηκε πριν από μερικές ημέρες επίσημη πρόταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού και τελικά είπε το “ναι”, αναλαμβάνοντας τα ηνία, αντί του Λούκα Αντωνίου.

Ο Απόλλωνας κατέκτησε πέρυσι την έκτη θέση στο κυπριακό πρωτάθλημα, συμμετέχοντας μάλιστα στα πλέι οφ, όπου αποκλείστηκε μαχητικά από τον πιο δυνατό ΑΠΟΕΛ. Φέτος, επιχειρεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο και γι΄αυτό έψαξε για προπονητή στην ελληνική αγορά. Παρότι ήρθαν στο προσκήνιο αρκετές περιπτώσεις, τελικά ελήφθη απόφαση για τον Τακιανό, με τις συζητήσεις να στέφονται με επιτυχία και πλέον ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά για να σχεδιάσει την επόμενη μέρα.

πηγή: basketblog.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί