ΘΕΜΑ: Η κατάσταση για τα μπαράζ

Όπως είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια, ο πρωταθλήτης της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, μπαίνει σε όμιλος με τους πρωταθλητές άλλων 3 ενώσεων(Άρτας, Αιτ/νίας & Φωκίδας), όπου ο πρώτος παλιά έβγαινε στη Γ΄ Εθνική, ενώ φέτος θα ανέβουν στην μεγαλύτερη κατηγορία οι δύο πρώτοι.

Στην Αιτ/νία
Όπως θα δείτε και στην παρακάτω βαθμολογία, τρεις ομάδες(Φλόγα, Θέρμιος & Ναύπακτος) παίζουν στα ίσα το πρωτάθλημα, ενώ την είσοδό του στα μπαράζ έχει και ο Όμηρος Νεοχωρίου. Μεγάλο φαβορί είναι η Φλόγα Παλαιομάνινας, αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις στο τόσο ανατρεπτικό πρωτάθλημα που είναι της Α΄ ΕΠΣ Αιτ/νίας και ειδικά στα μπαράζ που όλα μπορούν να συμβούν.
i79YQDo

Στην  Άρτα
Εδώ, η Αμβρακία Κωστακιών είναι στην πρώτη θέση, αλλά τόσο ο Σκουφάς Κομποτίου, με τους δύο τους να πηγαίνουν χέρι-χέρι, όσο και η Ιστορική Αναγέννηση Άρτας με την πιο βαριά φανέλα, είναι σε θέση να πάρουν το πρωτάθλημα στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν. Μικρές πιθανότητες το Μενίδι.
BjXfDdN

Στην Φωκίδα
Τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα μπαράζ που θα γίνουν, όταν θα τελειώσει το πρωτάθλημα των δύο ομίλων, με τις ομάδες αυτές να είναι στις δύο πρώτες θέσεις.  Πρόκειται για τον Αστέρα Ιτέας και τον Αμφισσαϊκό του α΄ ομίλου και τον Απόλλων Ευπαλίου, με τη Γλυφάδα του β΄ ομίλου. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε, ότι ο πρωταθλητής δεν θα είναι ο φτωχός συγγενής των μπαράζ, καθώς και οι τρεις ομάδες έχουν ρίξει χρήμα, με στόχο την άνοδο.

Στην δική μας ΕΠΣ, ο Τηλυκράτης έχει αυτή τη στιγμή διαφορά 4 βαθμών από τον δεύτερο Πανλευκάδιο, με τις δύο ομάδες να έχουν θέσει ως στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και να είναι τα φαβορί. Αυτή τη στιγμή πάμε μπαράζ, με ομάδες παραδοσιακά ισχυρές όπως ο Απόλλων Πάργας και ΑΕ Πρέβεζας και την ιστορική ΠΣ Πρέβεζας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης