Τηλυκράτης: Ξεκίνησαν οι “κυανέρυθροι”

Την πρώτη προπόνηση της φετινής χρονιάς, πραγματοποίησε ο Τηλυκράτης, που μπαίνει στη νέα σεζόν πρταθλητής και με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Υπό τις οδηγίες του Τάκη Κονιδάρη και αφού τελείωσαν οι καθιερωμένες ομιλίες του Γενικού Αρχηγού, Σπύρου Φραγκούλη, του προέδρου Θανάση Καραγιάννη και μελών τις διοίκησης, οι παίχτες έπιασαν κατ΄ ευθείαν δουλειά σε μια προετοιμασία που θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις στο μεγαλύτερο διάστημά της και σκληρή δουλειά.

Το παρών έδωσαν 27 ποδοσφαιριστές με όλα τα νέα αποκτήματα να γνωρίζουν τους καινούργιους τους συμπαίκτες, ενώ οι “κυανέρυθροι”, αναμένεται να κάνουν άλλη μια προσθήκη στη θέση του επιθετικού, που ίσως ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη ημέρα περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις, πασούλες και διπλό, με τους Τάκη Κονιδάρη και Στάθη Κατωπόδη τον βοηθό του, να μιλούν συνεχώς σοτυς παίχτες ώστε να κατανοήσουν γρήγορα αυτά που ζητάνε.

Αυτοί που ήταν στην πρώτη προπόνηση: Δημητρίου, Δελλαπόρτας, Γεωργάκης, Πριονάς, Καταγής Γ., Λαμπρόπουλος, Ντόντο, Φερεντίνος, Μπουρδούβαλης, Παπακωνσταντής, Περιστέρης, Πλατυπώδης, Ιασωνίδης, Τσελάι Λ., Μπαλί Λ., Βασίλας, Λογαράς, Λάμπρης, Τρανουλίδης, Τσελάι Ρ., Καταγής Σπ., Φέτσης, Σαραόλι, Ματσίγγος.

Τα νέα αποκτήματα:

Εικόνες από την “πρώτη”

Related News

Comments are closed