Ο ΑΟ Καρυάς για τους πληγέντες των πυρκαγιών

“Ημέρα εθνικού πένθους.

Τα μέλη του ΔΣ και όλη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Καρυάς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αυτής της ανείπωτης τραγωδίας και προσεύχονται για αυτούς και τους πληγέντες των καταστροφικών χθεσινών πυρκαγιών, στην Περιφέρεια Αττικής.
Προτεραιότητα για όλους μας πρέπει να αποτελεί αυτές τις ώρες ο συνάνθρωπος και η ανθρώπινη ζωή. Καλούμε όλο το φίλαθλο, και όχι μόνο, κόσμο να ευαισθητοποιηθούν και να βοηθήσουν όπως και όσο μπορούν είτε συλλογικά είτε μεμονωμένα. Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη και ελπίδα σε όλους μας… Μία από τις χειρότερες τραγωδίες των τελευταίων ετών εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην Αττική. Ας βοηθήσουμε όλοι….
Στο νησί μας θα πραγματοποιηθει συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα θύματα της πυρκαγιάς απο τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας ( 09.00 έως 13.00). Όπως επίσης και στο Δημαρχείο του Νυδρίου.
Oι ανάγκες αυτήν τη στιγμή: Πάνες, μωρομάντηλα, μπισκότα, φρυγανιές, παξιμάδια, fucidin και betadin.
Επίσης υπάρχει ανάγκη και για αίμα. Μπορείτε τις πρωινές ώρες να απευθυνθείτε στο Νοσοκομείο Λευκάδας- Αιμοδοσία, καθώς και στις 3/8 στην ήδη προγραμματισμένη ημερίδα εθελοντικής αιμοδοσίας στην Καρυά.
Μπορούμε, ανάλογα με τις δυνατότητές μας, να προσφέρουμε έστω μια μικρή βοήθεια. Σε καταστάσεις κρίσης, ακόμα και μια λεπτομέρεια μπορεί για κάποιους που υποφέρουν να κάνει τη διαφορά.
Τηλ επικοινωνίας : Λευκαδα : 6937280692 / 6973095607 , Νυδρι : 6978861115
Ο Αθλητικός Όμιλος Καρυάς θα βρίσκεται σε αναμονή και σε άμεση επικοινωνία με τους υπευθύνους της πολιτικής προστασίας το επόμενο διάστημα για τις ανάγκες που συνεχώς θα δημιουργούνται. Κρατούμε δυνάμεις και βοήθεια να προσφερθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Καλή δύναμη στον συνάνθρωπο… Καλό παράδεισο στις αδικοχαμένες ψυχές…
Με σεβασμό
Το ΔΣ”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που