Οδυσσέας Νυδριού: “Τέλος” ο Βάννας – Ευχαριστήρια ανακοίνωση – Συνεχίζει με Βλασσόπουλο

Παρελθόν από τεχνική ηγεσία του Οδυσσέα Νυδριού, αποτελεί ο Χρήστος Βάννας, που παραμένει όμως στην ομάδα σαν υπέυθυνος στα τμήματα υποδομής. Προσωπικοί και οικογενειακοί λόγοι, ήταν αυτοί που οδηγησαν τον κ. Βάννα, στην απόφαση να αποχωρήσει από το πάγκο της ανδρικής ομάδας και να μείνει μόνο στα τμήματα υποδομής.

Η διοίκηση της ομάδας και ο Πρόεδρος Σπύρος Κτενάς, εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση: “Ο Χρήστος Βάννας δεν θα συνεχίσει ως προπονητής στην ανδρική ομάδα. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία που είχαμε, όπως και για την μεγάλη του προσφορά καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας μας. Εγώ ως πρόεδρος του Οδυσσέα τον ευχαριστώ και προσωπικά για όσα έκανε για την πορεία της ομάδας που όλοι αγαπάμε. Ο Χρήστος παραμένει στο πόστο του στα τμήματα υποδομής για να συνεχίσει την αξιόλογη δουλειά που κάνει”.

Τέλος, ο Οδυσσέας Νυδριού, θα συεχίσει με τον Αλέξανδρο Βλασσόπουλο στο πάγκο της ομάδας, που αποχώρησει από τον ΑΟ Καρυάς, ενώ σύντομα η ομάδα θα ενισχυθεί με 4-5 πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...