Γ΄ Εθνική: Πρωτιά για Ηρακλή

Παρά τις αλλαγές, παρά τα λάθη, ο Ηρακλής κατάφερε να φύγει όρθιος από το Βόλο κόντρα στον ΝΠΣ με γκολ του Πτηνόπουλου στο φινάλε και παράλληλα να εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, μία στροφή πριν το τέλος των μπαράζ.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στον Ηρακλή, καθώς ο Αμαραντίδης-μετά από μπαλιά του Μεντί δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουργάνη στο 9΄. Δεύτερη καλή στιγμή για τον Ηρακλή στο 13΄. Ο Αμαραντίδης επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μεντί έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η απάντηση από τους Θεσσαλούς. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, ο Δημόπουλος ολομόναχος από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 18΄ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, καθώς μετά από σέντρα-σουτ του Νεντάκη, ο Γιούδας έκανε ολέθριο λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Δέκα λεπτά μετά ήρθε και η ισοφάριση για τον Ηρακλή. Ο Ουνγιαλίδης υπέπεσε σε παιδαριώδες λάθος και ο Παναγιωτούδης με πλασέ νίκησε τον Μπουργάνη για το 1-1.

Στο 34΄ ο Ημίθεος λίγο έλειψε να φέρει τούμπα το ματς στη Νεάπολη. Ο Μεντί εξαπέλυσε κεραυνό έξω από την περιοχή, με τον γκολκίπερ των Θεσσαλών να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 36΄ ήταν σειρά της ομάδας του Χουάν Φερνάντο να χάσει ασύλληπτη ευκαιρία για να πάρει εκ νέου προβάδισμα, όμως το σουτ του Μάντζη απέκρουσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί των «κυανολεύκων». Στα επόμενα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το 1-1.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το δεύτερο μέρος για το ΝΠΣ Βόλο, καθώς στο 56΄ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Μετά από κάθετη πάσα του Πέντα, ο Μάντζης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 74΄ ο Ηρακλής έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, καθώς ο Ρόβας μπήκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή, σούταρε και ο Μπουργάνης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Κι ενώ όλα έδειχνα ότι ο Ηρακλής θα γνωρίσει την πρώτη του ήττα στα μπαράζ, ο Πτηνόπουλος με γκολ στο φινάλε έκανε το 2-2, ένα αποτέλεσμα που δίνει την πρωτιά και τυπικά στους «κυανολεύκους»

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος (68΄ Ντόσης), Πέντα (74΄ Ζέρης), Καμπαγιέρο, Μάντζης (Πιαστόπουλος), Πίτου και Ηλιόπουλος (90+1΄ Μηλιώτης)

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κωστούλας (87΄ Γιαννίτσης), Ντε Σμεντ (69΄ Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Μεντί (59΄ Ρόβας), Αμαραντίδης (76΄ Παπαδόπουλος) και Καζναφέρης.

liganews.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει