Γ΄ Εθνική: Με απουσίες το Παραλίμνιο στη Λευκάδα

Με πολλές απουσίες ο Απόλλων Παραλιμνίου στον αγώνα της Κυριακής (19/5) με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Σα να μην έφτανε το αρνητικό αποτέλεσμα που άφησε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου οριστικά εκτός νυμφώνος σε ό,τι αφορά την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Football League, ο εντός έδρας αγώνας με τον ΝΠΣ Βόλο προκάλεσε κι άλλες πληγές στη σερραϊκή ομάδα, η οποία είναι μεταβαίνει με πολλές απουσίες στη Λευκάδα για το ματς με τον Τηλυκράτη.

Ένα παιχνίδι, από το οποίο, εν πολλοίς μπορεί να κριθεί η κατάκτηση ή μη του μοναδικού στόχου που έχει απομείνει, δηλαδή η τρίτη θέση στην τελική κατάταξη. Συγκεκριμένα, εκτός του Στέφανου Γουναρίδη, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και έχει υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση του τραυματισμού του, εκτός πλάνων του τεχνικού Παύλου Δημητρίου έχει μείνει και ο Κώστας Μερεσιώτης, ο οποίος χτύπησε στο κάτω μέρος της γάμπας, όπως και ο τιμωρημένος Τάκας.

Παράλληλα, πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο αντιμετωπίζει και ο Ματέια Τάντιτς, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη.

liganews.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024