Πανλευκάδιος: Με επιτυχία το 1ο γυναικείο τουρνουά του Πανλευκάδιου

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 13/05/18 και  ώρα έναρξης στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης» το 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδόσφαιρου όπου συνδιοργάνωσαν η ομάδα του Πανλευκάδιου με τον Δήμο Λευκάδας.

Στο τουρνουά πήραν μέρος η ομάδα του Πανλευκάδιου όπου ήταν και οικοδέσποινα, η ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού και η ομάδα του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων με το τουρνουά να εξελίσσεται σε τρεις αγώνες των 30΄ ο καθένας.

1ος αγώνας:  Πανλευκάδιος vs Α.Ο. Ανατολή Ιωαννίνων

  • Το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν υπέρ του Πανλευκάδιου όπου κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-0 στο 10΄και 29΄μετρωντας την πρώτη του νίκη στο τουρνουά.

2ος αγώνας:  Α.Ο. Ανατολή Ιωαννίνων vs Κεραυνός Θεσπρωτικού

  • Ο Κεραυνός κατάφερε με ένα γκολ στο 13΄να επικρατήσει επί της Ανατολής όπου πέρασε στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά.

3ος αγώνας: Πανλευκάδιος vs  Κεραυνός Θεσπρωτικού.

  • Στον τελικό ο Πανλευκάδιος κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα και μόλις στο 3΄εκανε το 1-0 αλλά με τα κορίτσια του Κεραυνού και μετά από λάθος της τερματοφύλακα έφεραν το ματς στα ίσια σε 1-1 στις καθυστερήσεις όπου ήταν και το σκορ του αγώνα. Βάση του αποτελέσματος της ισοπαλίας των δυο ομάδων ο νικητής του 1ου Τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Πανλευκάδιου μέσα από τα γκολ που πέτυχε στο σημερινό τουρνουά όπου ήταν 3 ενώ η ομάδα του Κεραυνού είχε 2.

Στο 1ο Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Λευκάδας ο κ. Σπύρος Πολίτης και ο Προέδρος του Πανλευκάδιου κ. Μιχάλης Κατωπόδης όπου τόνισε ότι σήμερα είναι μεγάλη χαρά για την Λευκάδα όπου βλέπει την  γυναικεία ομάδα του Πανλευκάδιου να αγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της Λευκάδας ενώ και για πρώτη φορά Γυναικείο Ποδόσφαιρο πάτησε τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Λευκάδας. Ο κ. Κατωπόδης συγχάρηκε και την ομάδα του Α.Ο. Ανατολής Ιωαννίνων όπου πήρε μέρος στο τουρνουά αλλά και την ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού όπου πέρα από την συμμετοχή την συγχάρηκε και για τα Κορίτσια του ΓΕΛ Θεσπρωτικού όπου κατάφεραν να κατακτήσουν την 4η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια έγιναν απονομές στους Διαιτητές, στις ομάδες που αγωνίστηκαν αλλά και στην πολύτιμη προσφορά της Ιατρού του αγώνα κ. Ειρήνης Βλάχου.

Διαιτητές του τουρνουά ήταν οι εξής: Αναγνωστάκης Παύλος, Λάζαρης Γιώργος και Ντόμαρης Αθανάσιος.

Τα ρόστερ των ομάδων ήταν τα εξής:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΦΕΚΚΑΣ Κ.): ΥΦΑΝΤΗ, ΖΙΩΡΗ, ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, ΤΑΣΟΥΛΑ, ΚΩΤΣΗ, ΑΣΠΡΟΥΔΗ, ΚΩΛΕΤΣΗ, ΓΡΑΒΟΥ, ΚΟΥΚΑ, ΓΚΕΛΟΥ, ΚΑΤΣΑΝΟΥ, ΔΡΟΣΟΥ Λ, ΔΡΟΣΟΥ Κ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ Ι.): ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ Χ., ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ Κ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ, ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΥ, ΑΡΑΒΑΝΗ Ζ., ΓΑΒΡΙΛΗ, ΓΚΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΗ, ΑΡΜΑΤΑ, ΑΡΑΒΑΝΗ Α., ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΙΤΣΙΟΥ, ΤΟΚΚΑΛΙΔΟΥ, ΡΑΜΑΝΤΑΝ, ΔΟΥΒΙΤΣΑ Ι., ΚΟΝΙΔΑΡΗ, ΧΑΛΙΚΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟΥ.

Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΛΙΣΓΑΡΑ Κ.): ΚΟΣΜΑ, ΠΡΙΛΙΓΚΟΥ, ΦΩΤΗ, ΠΑΝΟΥ, ΜΑΣΤΟΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΛΑΔΙΑ, ΤΟΛΗ, ΠΑΪΛΑ, ΣΠΗΛΙΑ ΑΝΑΣΤ., ΣΠΗΛΙΑ ΑΝΤΙΓ., ΤΣΕΛΑ, ΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, ΚΟΝΤΟΥ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΩΤΗ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από το τουρνουά.

ΠΗΓΗ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: GOSPORTS.GR

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24