Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Πρωταθλητής ο Αχέρων Καναλακίου

Την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων καθώς στον τελικό των play -off ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΣ Πρέβεζα, σκορ που δίνει στην ομάδα του Χρήστου Τζίμα  το εισιτήριο για την Γ Εθνική.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8΄όταν μετά από κόρνερ του Ζήση ο Φάνης Τζίμας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κώτση.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 49ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ρούγκι, και στο 87′ ο Μιχάλης Ντέτσικας με σουτ έκανε το 1-2 για την ομάδα του Άγγελου Μπέκα.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Τζίμας έκανε το σουτ ο Κώτσης απέκρουσε και ο Ελέζι από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπόμπορη ενώ στα αξιοσημείωτα του σημερινού αγώνα είναι οι έξι κόκκινες κάρτες που έδειξε ο κ. Μπαΐλης.

Από τον ΠΑΣ Αχέρων την κόκκινη κάρτα είδαν οι Τζίμας Φ., Τζίμας Ν. και Ξένος, και από τον ΠΑΣ Πρέβεζα οι Γκίνι, Κατσούλας και Καραμούτσιος.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Φραγκούλης

4ος: Νίκος Ρούσος

Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Λιάσκος, Καρίπογλου, Μπουρνάς, Μπάκας (57′ Βασιλείου), Τζίμας, Χότζα, Ζήσης, Ελέζι, Τσομπάι (64′ Κόκκαλης), Λουκούμης (81′ Παππάς), Νικολάου (55′ Ζάκκας)

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Νίκου, Γκίνι, Λεόπουλος, Τριάντος, Κατσούλας (67′ Ντιό), Τσάλας, Σκαμνέλος (72′ Ντέτσικας), Ρούγκι, Μπόμπορης (72′ Καζούκας), Δημουλιάς.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης