Α. Παντζιαράς: Θα κοιτάξουμε τη συνέχεια με πάρα πολύ αισιοδοξία

«Κρύα» χαρακτήρισε, ο Ανδρέας Παντζιαράς, τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Ο τεχνικός του Τηλυκράτη Λευκάδας δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του ΝΠΣ Βόλος, χαρακτηρίζοντας τον ως μία από τις καλύτερες ομάδες όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικότερα ο Ανδρέας Παντζιαράς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της ήττας της ομάδας του με 2-0 από τους «κυανέρυθρους»:

«Ξεκινώντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΝΠΣ Βόλος για την άριστη φιλοξενία, που είχαμε και να δώσω συγχαρητήρια στο συγκεκριμένο σωματείο και στον προπονητή του για την δουλειά, που έχουν κάνει όλο το χρόνο. Θα τη χαρακτήριζα μία από τις καλύτερες ομάδες όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Εμείς γνωρίζαμε τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν μεγάλες ευκαιρίες, ούτε από τη μία, ούτε από την άλλη ομάδα. Ο αντίπαλος είχε ένα σουτ στην εστία και αρκετές επιθέσεις από τα πλάγια, που δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα. Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ σε μία στιγμή ομαδικής αδράνειας στα καρέ μας, που προήλθε από μία στατική φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε αρκετά μέτρα στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε τον αντίπαλο. Θα τολμήσω να πω ότι είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες, που ήρθαν σε αυτή την έδρα και έπαιξε ποδόσφαιρο και ήρθε να διεκδικήσει τη νίκη και όχι να περιμένει. Όλος ο κόσμος ευχαριστήθηκε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Το δεύτερο γκολ προέρχεται από ένα φάουλ μπροστά στον επόπτη, ένα χτύπημα στο αριστερό πόδι του αριστερού οπισθοφύλακα μας και από εκεί ξεκινά και το γκολ. Δεχθήκαμε ακόμη ένα κρύο γκολ, αφού το σουτ πήγαινε έξω και άλλαξε τροχιά, καθώς χτύπησε στο κεφάλι του δικού μας αμυνόμενου.

Στη συνέχεια υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Σίγουρα, περισσότερες είχε, η γηπεδούχος ομάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάναμε ένα δεύτερο μακρινό ταξίδι σε τρεις μέρες, πράγμα που δεν είμαστε συνηθισμένοι. Θα κοιτάξουμε τη συνέχεια με πάρα πολύ αισιοδοξία. Τα μηνύματα που παίρνω από τα ίδια τα παιδιά, είναι ότι για την ομάδα μας υπάρχει μόνο υπερηφάνεια και τίποτα άλλο. Κοιτάξαμε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου στα μάτια. Διεκδικήσαμε πολλές παραπάνω πιθανότητες από αυτές που είχαμε και πραγματικά βάλαμε δύσκολα σε μία ομάδα, η οποία ήταν κυρίαρχη σε όλη τη χρονιά στο γήπεδο, που αγωνίζεται. Καλή συνέχεια και εμείς από αύριο θα δουλέψουμε για το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή».

πηγή: goalpost.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης