Γ΄ Εθνική| ΝΠΣ Βόλου – Τηλυκράτης 2-0

Την ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 3η αγωνιστικής των μπαράζ, στο Βόλο κόντρα στον ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι πιο άνετοι στον αγωνιστικό χώρο πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και έφτασαν στη νίκη και στους τρεις βαθμούς.

Οι παίχτες του Τηλυκράτη, προσπάθησαν για κάποιο θετικό αποτέλεσμα και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Γραμματικόπουλο και Καταγή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και πίεσε για την ισοφάριση.

Τα γκολ

13′ Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ, ο Καραγκούνης απέκρουσε προσωρινά και ο Γκαλίτσιος που πήρε το ριμπάουντ, έγραψε με το δεξί το 1-0.

73′ Ο Ντεντάκης έκλεψε τη μπάλα από τον Βασίλα και πάσαρε στον Μάντζη, που έστρωσε στον Πέντα, οποίος έγραψε το 2-0 με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου(32΄Μελισσόπουλος), Πέντα(76΄Πιαστόπουλος), Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία(82΄ Ζέρης), Ηλιόπουλος(88΄Μηλιώτης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Καραγκούνης, Καλογερής, Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης(76΄ Μπαλογιάννης), Περιστέρης(70΄ Πετράκος), Γραμματικόπουλος(83΄Γεωργάκης), Φέτσης, Καταγής, Γκίκας(55΄Καββαδίας).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί