Στο τελικό της ΕΠΣ Π-Λ ο ΠΑΣ Πρέβεζας, 1-0 τον Απόλλων Πάργας

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι από σήμερα το απόγευμα στον μεγάλο τελικό των play off της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μετά την νίκη επί του Απόλλωνα Πάργας με 1-0.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Αχέρων στο Καναλάκι (Σάββατο 12 Μαΐου – 17:00 / το πλεονέκτημα της ισοπαλίας στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου), για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 37΄ ο Μάριος Γκίνι με κεφαλια μετά από κόρνερ του Δημουλιά.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας-Κέφης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής (69΄Ντέτσικας), Γκίνι, Λεόπουλος, Τριάντος, Τουλκερίδης (62΄Νίκου), Τσάλας, Σκαμνέλος, Ρούγκι, Μπόμπορης (87΄Καζούκας), Δημουλιάς (89΄Ζέρης).

Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Σκάρπος, Ντίσιος, Μπιστιώλης, Μάρκος Β., Μάρκος Ν.,Γκιζγκιζγιάν, Παππάς, Γκολάκος (84΄Γκλουτσάι), Βάσιος, Μηλιώνης, Βέκιος (57΄Ευαγγέλου).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24