Αποκλεισμός στα πέναλτυ για Τηλυκράτη

Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος ο Τηλυκράτης αποκλείστηκε κατά την διαδικασία των πέναλτι με 5-4 από τον Νέο Αμφίλοχο αγωνιζόμενος στην Λευκάδα και αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση του αγώνα έληξε με ισοπαλία 2-2.

Μόλις στο 6′ ο Τηλυκράτης προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Περιστέρη. Ο Νέος Αμφίλοχος αντέδρασε γρήγορα και στο 13′ ισοφάρισε με κεφαλιά του Κοντογιάννη.

Στο 24′ ο Τηλυκράτης πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ όταν ο Καταγής έκανε τη σέντρα και ο Κτενάς νίκησε το Φωτόπουλο.

Στο 35′ ο Λαγοπάτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοκώνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκούνη ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2 με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην παράταση η οποία έληξε χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες οι οποίες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Στα πέναλτι ο Νέος Αμφίλοχος πήρε την πρόκριση με 5-4.

Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρα)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας)-Μάνος (Άρτας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Α. Παντζιαράς): Καραγκούνης, Καλογερής, Βασίλας (79′ Καταγής Σ.), Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Φέτσης, Περιστέρης, Κτενάς (56′ Καββαδίας), Γραμματικόπουλος (45 ‘ Πετράκος), Καταγής Γ., Μπαλογιάννης (61΄Γκικα)

Νέος Αμφίλοχος (Θ.Παπαχρήστος): Φωτόπουλος, Μπεκατώρος (56′ Zotaj ), Χρηστογιάννης , Κοκώνης, Ρεπετσάς, Καλοκαίρης (85′ Κωστακιώτης ), Μάλης ,Κοντογιάννης (63′ Κούσης) Τόσκα, Λαγοπάτης (90′ Κολοβάκης),

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που