Τηλυκράτης| Παντζιαράς: “Η έδρα δίνει άνοδο”

Για τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου που ξεκινάει στις 22 Απριλίου μίλησε αποκλειστικά στο liganews.gr ο προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Ανδρέας Παντζιαράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος:

«Η σοβαρότητα και η σταθερότητα που είχαμε από την αρχή της χρονιάς μας έφεραν στην πρώτη θέση. Έγινε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι απ΄ όλους διοίκηση, κόσμο παίκτες με καθαρά αποδυτήρια και καταφέραμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα».

Για τους αγώνες μπαράζ:

«Το μίνι πρωτάθλημα που δημιουργείται σχεδόν όλοι έχουν πιθανότητες. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ παρά τα brand name που υπάρχουν σ΄ αυτό το μικρό μαραθώνιο των έξι αγώνων. Με μία νίκη μπορεί να αλλάξουν όλα. Μεγάλο ρόλο σ΄ αυτά τα παιχνίδια θα παίξει η ικανότητα, η ψυχή, αλλά και το πόσο θα αξιοποιήσεις την έδρα σου με το όσο δυνατόν λιγότερες απώλειες. Αυτό θα φέρει και την άνοδο στη Football League.

Για τον Ηρακλή:

«Σπουδαίο αυτό που κατάφερε. Ο Ηρακλής φτιάχτηκε την τρίτη αγωνιστική και του αξίζουν συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στη δική μας ομάδα, καθώς με τις δυσκολίες που έχουμε σε επίπεδο προπόνησης και ειδικά με αυτό τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δυσκολεύει κάθε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό είναι εδώ»

Για τον ΝΠΣ Βόλο:

«Μπορεί να μην έχει την ιστορία και τον κόσμο, όμως η αγωνιστική παρουσία δείχνει μια ομάδα που αξίζει να βρίσκεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Ο Απόλλωνας έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι εστί πρωταθλητισμός, καθώς έχουν περάσει από συλλόγους όπως η Καλαμαριά, η Δόξα, ο Πανσερραϊκός. Είναι γνώστες αυτής της κατηγορίας και θα παίξει αυτό το ρόλο του»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024