Γ΄ Εθνική: Αποτελέσματα τεελτυαίας αγωνιστικής

Μόνος δεύτερος ο Νέος Αμφίλοχος που ήρθε ισόπαλος με τον Πανλευκάδιο, ενώ ο Μακεδονικός Φούφας ηττήθηκε από το Θεσπρωτό.

Σκουφάς Κομποτίου – Αστέρας Παραποτάμου 3-0
ΣΚΟΡΕΡΣ: Μπαλωμένος (2’), Μπαλαδήμας (55’), Παππάς (80’)

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η ομάδα της Άρτας, κερδίζοντας 3-0 τον Αστέρα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’, ο Μπαλωμένος με προβολή. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως όσες φορές χρειάστηκε ο Παπαχρήστος ήταν σε ετοιμότητα. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Σκουφά «κλείδωσαν» τη νίκη, αρχικά με σουτ του Μπαλαδήμα, στο 55’, ενώ το τελικό 3-0, έκανε ο Παππάς, στο 80’, από ασίστ του Παρρά.

Σκουφάς Κομποτίου (Σωτηρόπουλος): Παπαχρήστος, Τάσσος (70′ Παπαγιάννης), Μπαλωμένος, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παρράς (85′ Καναράς), Μπάφας, Παππάς, Μπαλαδήμας (80′ Μπαλί), Ασπροποταμίτης (60′ Κακιώνης)
Αστέρας Παραποτάμου (Αντωνίου): Βενέτης, Βαγγελής, Διαμάντης, Μητσέλος, Πανταζής (55′ Πάντος), Κώτσιας, Παπαδόπουλος, Παπανδρέου, Γκόλιας, Πασχάλης, Γιάκης (70′ Τζώρτζης)

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

Νέος Αμφίλοχος – Πανλευκάδιος 2-2
ΣΚΟΡΕΡΣ: Τσούνης (12’), Κοκώνης (27’)/ Κολοβός (6’), Δημητρίου (39’)

Ισόπαλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 3ο όμιλο ο Νέος Αμφίλοχος, ο οποίος με το βαθμό αυτό τερμάτισε στην τιμητική δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Κολοβός, στο 6’, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με πλασέ. Ο Τσούνης, απάντησε άμεσα με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας, στο 12’. Με μία ακόμα κεφαλιά, αυτή τη φορά του Κοκώνη, ο Αμφίλοχος πήρε και το προβάδισμα (27’). Δημιουργός ο Νάκος από εκτέλεση κόρνερ. Πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Δημητρίου «έγραψε» και το τελικό 2-2, ισοφαρίζοντας για την ομάδα της Λευκάδας (39’)

Νέος Αμφίλοχος (Θόδωρος Παπαχρήστος): Ρόκος ,Χριστογιάννης, Καλοκαίρης (88’Λίλα), Κοκώνης,Ρεπετσάς (75’Δράκος), Μαλής,Τσούνης,Λαγοπάτης (63’Μπεκατώρος), Τόσκα, Νάκος, Κούσης, (75Κολοβάκης)
Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης (88’Κοντογιώργης), Κοκώλης, Ιωακειμιδης, Βλάχος, Γουριώτης, Μοράλες (63’Αργυρός), Κατσόλι, Δημητρίου, Κολοβός (88’Γκανάρας), Μουρεχίδης, Καρέλης (76’Καρρας)

Διαιτητής: Μάντζιος (Ηπείρου)

Δόξα Κρανούλας – ΑΕ Λευκίμμης 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μαρμούτας (66’)

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την περιπλάνησή της στον 3ο όμιλο η ομάδα της Κρανούλας, κερδίζοντας την ΑΕΛ εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με το Φίλιο, στο 8’ και στο 13’, αλλά ο Κόρμπας ήταν στη θέση του. Στο 38’, η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Ηλία, όμως ο Αρχοντάκης έδιωξε εντυπωσιακά. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51’, ο Τσουμάνης είχε δοκάρι για τη Δόξα. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Μαρμούτας, με σέντρα-σουτ, στο 66’.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Φίλιος, Μιχάλης, Νάσιος, Παρχαρίδης (86′ Τσουλιάης), Τσουμάνης, Σκανδάλης, Νούγιας (71′ Ρίζος), Τσιέπας (83′ Καραφλιάς), Μαρμούτας
Α.Ε. Λευκίμμης: Κόρμπας, Βούλγαρης, Φωτιάς, Στέρεφ, Σαμουηλίδης, Βλάχος (84′ Κάντας), Αναστασιάδης (67′ Λεπενιώτης), Χατζηδημητρίου (46′ Τρεπεκλής), Μαζιώτης (81′ Γαστεράτος), Τσεβανέδης, Ηλίας

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Θεσπρωτός – Μακεδονικός Φούφας 3-0
ΣΚΟΡΕΡΣ: Φούντζουλας (7’, 90’), Κωνσταντίνου (70’)

Ευρεία νίκη στο φινάλε για το «πλατανόφυλλο» με το Μακεδονικό να τερματίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά, στο 7’, ο Φούντζουλας. Στο δεύτερο μέρος, ο Κωνσταντίνου με πλασέ έκανε το 2-0, λίγες στιγμές αφού πέρασε στο γήπεδο (70’). Στο 90’ και πάλι ο Φούντζουλας, ολοκλήρωσε τη νίκη του Θεσπρωτού.

Θεσπρωτός:Παππάς, Βαγγ.Κωνσταντίνου (65΄Καλφούντζος), Λαγός (72΄ Γ.Μ. Κατσέλης), Καρβούνης, Σταυρίδης,Τσακανίκας, Φούντζουλας, Γώγος, Μπλέτσας (74΄Μπίκας), Ευθυμίου, Γ.Α. Κατσέλης (69΄Βασ. Κωνσταντίνου)
Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Τακίδης, Τζουβάτας, Ασλαμπάλογλου, Τσότσος (74΄Πιριτζάους), Μόσχος, Καρασιούνας (49΄Τσικόπουλος), Τοπάλης, Πολυχρονίδης (49΄ Ματούλας)

Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)

Ερμής Αμυνταίου – Εθνικός Φιλιππιάδας 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

πηγή: liganews.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24