Νέα απαγόρευση καταγραφής 18δων από διαιτητή

Νέα άρνηση από διαιτητή να συνεργαστεί με δημοσιογράφο, παρουσιάστηκε στην αγωνιστική που μας πέρασε και είναι  το δεύτερο ίδιο περιστατικό μέσα στην ίδια σεζόν, κάτι προτόγνωρο για ανθρώπους που προβάλουν τόσα χρόνια τον τοπικό αθλητισμό, κάτω από δύσκολες συνθηκές και χωρίς τις τεράστιες οικονομικές απολαβές.

Μετά την απαγόρευση καταγραφής ενδεκάδων στο Γιώργο Δευτεραίο στο παιχνίδι Πανλευκάδιος – Κατούνα(Δείτε εδώ), ήρθε ακόμα μια απαγόρευση σε συνάδελφο δημοσιογράφο, αυτή τη φορά στον Βησσαρίων Σάκκο στο παιχνίδι Ωρωπός – Πανλευκάδιος(Δείτε εδώ).

Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο κρούσμα τέτοιας συμπεριφοράς και μεμονομένο γεγονός και οι ομάδες θα πρέπει να πάρουν επίσημη θέση και να βάλουν “πλάτη” σε τέτοιες συμπεριφορές. Φυσικά και συνεργάζονται με δημοσιογράφους, αλλά μια επίσημη αναφορά στην επιτροπή διαιτησίας δεν είναι ποτέ κακό. Αξίζει να πούμε ότι τα μέλη της ΕΠΣ, έκαναν ότι περναγε από το χέρι τους να βοηθήσουν τους συναδέλφους.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24