Λύγισαν στη παράταση τα κορίτσια του Πανλευκάδιου (video)

Γ. Βακουφτσής: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δικιά μας την προσπάθεια, συνεχίζουμε…

9_panlefkadios_seirina_Grevenon

Διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 18 Μαρτίου 2018 με καλό καιρό στο σχεδόν γεμάτο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών ο αγώνας μπαράζ μεταξύ των γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου του ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών και του Πανλευκάδιου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

06_panlefkadios_seirina_GrevenonΗ ομάδα του Πανλευκάδιου στα αποδυτήρια

Νικήτρια ομάδα ανεδείχθη στην παράταση με σκορ 2-1 η ομάδα των Γρεβενών, η οποία πήρε συνάμα και το εισιτήριο ανόδου στην Β΄ Εθνική κατηγορία, ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1. Η νεοφώτιστη ομάδα του Πανλευκάδιου το πάλεψε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στάθηκε ισάξια στο γήπεδο απέναντι σε ένα δεμένο και ισχυρό αντίπαλο που έχει δείξει την ανωτερότητα του κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στυλιανός Λεωνίδης με βοηθούς τους Νικόλαο Τζανή και Αλεξόπουλο Χρήστο από την ΕΠΣ Τρικάλων.

03_panlefkadios_seirina_GrevenonΟ ΑΟ Σειρήνα στα αποδυτήρια

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι δυο ομάδες στάθηκαν νευρικά στο γήπεδο με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι ελάχιστες και τις γηπεδούχες να έχουν ένα ελαφρό προβάδισμα. Στην επανάληψη ο ΑΟ Σειρήνα προηγήθηκε γρήγορα με γκολ που σημείωσε στο 49΄ η Μηλιώνη. Η τοπική ομάδα της Λευκάδας ισοφάρισε με γκολ της Χριστιάννας Μανωλίτση στο 87΄ και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση.

33_panlefkadios_seirina_Grevenon

Στο πρώτο μέρος της παράτασης οι γηπεδούχες είχαν μια καλή ευκαιρία στο 99΄ ενώ ο Πανλευκάδιος συνέχισε τον αγώνα με 10 παίκτριες ύστερα από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα της Σίλβιας Πολίτη στο 102΄. Στο 115΄ η Φωτιάδου έκανε το 2-1 σφραγίζοντας την άνοδο της γρεβενιώτικης ομάδας στη Β΄ Εθνική. Να αναφερθεί ακόμη ότι ενστάσεις για την διαιτησία κατατέθηκαν τόσο από παράγοντες όσο και από αθλήτριες του Πανλευκάδιου.

41_panlefkadios_seirina_Grevenon

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη βασική ενδεκάδα του Πανλευκάδιου ήταν πέντε Νικιανιώτισσες (με καταγωγή από την Νικιάνα): Χριστιάννα Μανωλίτση, Σοφία Καλαματιανού-Χαλικιά, Ασπασία Αραβανή, Νικολέτα Κονδυλάτου και Τασία Κονιδάρη, ενώ δύο ακόμη ήταν στον πάγκο, η Αρετή Γαβρίλη-Κολυβά, που έπαιξε ως αλλαγή στο Β΄ ημίχρονο, και η Κατερίνα Μανωλίτση. Στη βασική ενδεκάδα ήταν ακόμη οι παίκτριες: Μελανή-Μαρία Σανούδη, Ελένη Μεσσήνη, Αφροδίτη-Σωτηρία Κοντογεώργη, Δέσποινα Αρματά, Σίλβια-Μαρίνα Πολίτη και Αλεξάνδρα Γκίνη. Στην δεκαοκτάδα συμμετείχαν επιπλέον η Ελένη Μπουκουβάλα, η Μαρία Πίτσιου, η Ζωή Αραβανή, η Αθηνά-Ανδριάννα Στραγαλινού και η Πηνελόπη Κουφάκη, εκ των οποίων κάποιες μπήκαν ως αλλαγή στο Β΄ ημίχρονο του αγώνα.

68_panlefkadios_seirina_Grevenon

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πανλευκάδιου Γιάννης Βακουφτσής δήλωσε στα «Λευκαδίτικα Νέα»:

«Ήταν ένα δυνατό παιγνίδι. Αρκετά δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Υπήρχε πάρα πολύ τρακ. Τα κορίτσια προσπαθούσαν και από τις δυο μεριές για το καλύτερο, το οποίο τις έκανε να μην μπορούν να αποδώσουν το ίδιο καλά, όπως τις έχουμε δει στο πρωτάθλημα, κυρίως από τη Σειρήνα Γρεβενών η οποία ήταν και η καλύτερη ομάδα καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δικιά μας την προσπάθεια. Συνεχίζουμε, καλή άνοδο στην ομάδα των Γρεβενών και καλή συνέχεια και σε μας».

πηγή κειμένου: www.kolivas.de

Δηλώσεις Μελανής Σανούδη:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που