Δόξα Λευκάδας: Οι λόγοι παραίτησης του Προέδρου, Νώντα Κοντοπρία

O Νώντας Κοντοπρίας παραιτήθηκε από την προεδρία της Δόξας Λευκάδας, με τον ίδιο μέσω επιστολής του να ενημερώνει για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή τη κίνηση, η οποία όπως διαφαίνεται έχει να κάνει με προσωπικούς επαγγελματικούς λόγους.

Αναλυτικά:

«Όπως είναι γνωστό, προ δύο εβδομάδων λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων προκλήθηκε κατολίσθηση στην Απόλπαινα Λευκάδας, η οποία προκάλεσε τη σχεδόν ολική καταστροφή του εργοταξίου της τεχνικής εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ. Λόγω των ανωτέρω έκτακτων συνθηκών, υποχρεώνομαι να διακόψω τη συμμετοχή μου στη διοίκηση της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, προκειμένου να αφοσιωθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια να αναδιοργανωθεί η οικογενειακή επιχείρηση, ώστε να επανέλθει άμεσα σε πλήρη δραστηριότητα.
Είναι μια απόφαση που πήρα με μεγάλη δυσκολία, παρά το γεγονός ότι είμαι απολύτως βέβαιος ότι η αποχώρηση μου δεν θα επηρεάσει την πορεία και το μέλλον της ομάδας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για το όμορφο ταξίδι που κάναμε τα τελευταία χρόνια.

Κοντοπρίας Επαμεινώνδας»

Related News

Comments are closed