Πανλευκάδιος: Ραντεβού με τη….Β΄Εθνική τα κορίτσια (photos)

Η γυναικεία ομάδα του “ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ’’ για πρώτη φορά στα αθλητικά δρώμενα της Λευκάδας έφτασε στον τελικό και διεκδικεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 15:00 τα κορίτσια του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ θα παίξουν κόντρα με την ομάδα της ΣΕΙΡΗΝΑΣ Γρεβενών στο γήπεδο της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Η νικήτρια ομάδα θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ απευθύνει κάλεσμα στους φίλους των ”κοκκινόμαυρων’’ να στηρίξουν την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία, αν μη τι άλλο, το δικαιούται και όσοι μπορούν, οφείλουν να το πράξουν, στην τελική φάση για την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Για να φτάσει να διεκδικεί το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β΄ Εθνική, οι παίχτριες του κ. Βακουφτσή, επικράτησαν στην Κέρκυρα της τοπικής ομάδας με σκορ 2-0 με σκόρερ τις Μανωλίτση Χριστιάνα και Γκίνη Αλεξάνδρα.

Η Σεριήνα Γρεβενών που θα είναι ο αντίπαλος στον τελικό, επικράτησε με 2-0 του Κεραυνού Θεσπρωτικού.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24