ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: “Η συνέντευξη τύπου του τελικού”

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα Δευτέρα 12/3/2018 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης από τις ομάδες που συμμετέχουν στον Τελικό Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας περιόδου 2017-18, “ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014”, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 15:30 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα»

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος-Κυπέλλου κ. Κώστας Τζίμας, οι παίχτες των δύο ομάδων, Ανδρέας Κτενάς για τον Τηλυκράτη Λευκάδας και Θοδωρής Μανιώτης από την πλευρά του Εθνικού Φιλιππιάδας  αλλά και οι προπονητές αυτών κ. Ανδρέας Παντζιαράς και κ. Νίκος Λάππας.

Το λόγο στην αρχή πήραν οι δύο προπονητές  με τον προπονητή του Τηλυκράτη κ. Ανδρέα Παντζιαρά να τονίζει μεταξύ άλλων «Εύχομαι να γίνει ένας τελικός αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων της Ένωσης και μακάρι να βοηθήσει και ο καιρός και το γήπεδο να είναι γεμάτο. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, σίγουρα δεν σας κρύβω ότι πάντα στο μυαλό μας υπάρχει και το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος που έχουμε σαν ομάδα. Μακάρι να μπορέσει η ομάδα να κάνει το όνειρο 90 ετών πραγματικότητα, να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στον όμιλο και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την άνοδο στη Β Εθνική. Αυτό που προέχει όμως είναι το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι ο τελικός κυπέλλου, εκεί εστιάζουμε, εκεί θα δουλέψουμε αυτές τις 2 ημέρες, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά που θα αγωνιστούν να είναι πανέτοιμα»

Ο κ. Νίκος Λάππας, προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας τόνισε μεταξύ άλλων: «Αν και στο πρωτάθλημα που ήταν ο κύριος στόχος μας δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο τα προηγούμενα χρόνια, ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Έχουμε συμμετέχει και άλλες φορές σε τελικό και έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά δεν παύει ένας τελικός να είναι ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας τίτλος για την ομάδα. Σε αυτό τον τελικό θα συμμετέχουν δύο από τις ιστορικότερες ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, που έχουν τιμήσει την Ένωση στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και πιστεύω ότι αυτός ο τελικός θα είναι αντάξιος της ιστορίας και της δυναμικότητας των δύο ομάδων.»

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου στο παρακάτω βίντεο του gosports.gr :

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ