Τηλυκράτης – ΑΕ Ποντίων 2-0…”Κλειδώνει” το πρωτάθλημα

Ο Τηλυκράτης επικράτησε με 2-0 της ΑΕΠ Καραγιαννίων στην Λευκάδα και βαδίζει ολοταχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ακόμη μια νίκη για τον Τηλυκράτη Λευκάδας στην 22η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κι ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά βρίσκεται στο +3 από τον δεύτερο Ερμή Αμυνταίου  με τέσσερις αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο τίτλος δεν μπορεί να χαθεί.

Ο Τηλυκράτης προηγήθηκε στο σκορ στο 40΄ με τον Γραμματικόπουλο, και ο Πετράκος στο 58΄ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι δυο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι, με τον Γκίκα για τον Τηλυκράτη και τον Μπουρτουζιάν για την ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Διαιτητής: Στεφάνου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας-Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος (56′ Καλογερής), Περιστέρης (81′ Μπαλογιάννης), Κτενάς , Γραμματικόπουλος (88΄Παπακωνσταντής), Καταγής Γ., Γκίκας (76′ Καββαδίας).

ΑΕΠ Καραγιαννίων: (Γιώργος Παπακώστας): Κωφίδης, Σαββίδης, Ντούκα , Ιασωνίδης, Λιάμης (81′ Ίττης) , Αντωνιάδης, Βλαδίκας (63′ Χαματάι), Σβίρος (45′ Κοτζαντίσογλου), Ηλίας, Μετικάνος (45′ Παναγιωτίδης),  Μπουρτουζιάν.

Φωτογραφίες Ρ. Εμιλιάνο

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24