Τηλυκράτης: Τελευταίο εντός με ΑΕ Ποντίων

Το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του, είναι αυτό που θα δώσει ο Τηλυκράτης την Κυριακή 4/3, απέναντι στην ΑΕ Ποντίων, για την 22η αγωνιστική. Αναμένεται φινάλε-θρίλερ, με τους “κυανέρυθρους” που τώρα είναι στη κορυφή και κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Από τις 5 αγωνιστικές που απομένουν, μόνοι οι τρεις θα κριθούν στο γήπεδο για τους παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά, αφού έχουν ρεπό, ενώ κλείνουν το πρωτάθλημα, με τους 3 βαθμούς από την Καστοριά, που έχει αποχωρήσει.

Με το απόλυτο οι “κυανέρυθροι” θα στεφθούν πρωταθλητές και θα προχωρήσουν στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου. Όμως τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τους παίχτες του Τηλυκράτη.

Οι τρεις αγώνες που απομένουν, είναι με δυό ομάδες που παίζουν για την παραμονή τους(ΑΕ Ποντίων & Εθνικό Φιλιππιάδας) και μια που έχει στόχο την άνοδο(Ερμή Αμυνταίου).

Πιο αναλυτικά, το παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων, θα είναι και το τελευταίο που θα δώσει ο Τηλυκράτης εντός έδρας. Μετά θα έχει το ντέρμπυ στο Αμύνταιο. Στη συνέχεια ρεπό και θα κλείσει τις αγωνιστικές υποχρέωσεις του στη Φιλλιπιάδα. Τελευταία αγωνιστική και αν όλα πάνε καλά ή θα πανηγυρίζει το πρωτάθλημα ή θα περιμένει κάποιο αποτέλεσμα.

Αν κάτι θέλει ο Τηλυκράτης από τους άλλους αγώνες, για να τον βοηθήσει στο φινάλε και πάντα με το σκεπτικό να πάει όλο με νίκες, είναι να μην κερδίσει ο Ερμής Αμυνταίου στη Λευκίμμη. Αυτό πραγματικά θα είναι ένα δώρο από την ομάδα της Κέρκυρας, την Κυριακή που μας έρχεται.

Όπως θα δείτε και από το πρόγραμμα και οι τρεις πρωτοπόροι έχουν ρεπό:

photo credit: tilikratis/facebook/official

Share This Post

Δείτε περισσότερα...