Γ΄ Εθνική: Ο Νίκος Ματούλας για το ντέρμπυ με το Τηλυκράτη

Ελάχιστα 24ωρα μας χωρίζουν από το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο πρώτος του βαθμολογικού πίνακα Μακεδονικός Φούφα (36 βαθμοί) θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Πτολεμαΐδας τον δεύτερο Τηλυκράτη (35 βαθμοί), σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά στην “μάχη” για τον τίτλο και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου. Λίγο πριν το σπουδαίο αυτό ματς, το lefkadaweb.gr φιλοξενεί τις απόψεις του Νίκου Ματούλα, του ποδοσφαιριστή της κοζανίτικης ομάδας, ο οποίος είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Λευκάδας εξαιτίας της παρουσίας του για τρία χρόνια στον Οδυσσέα Νυδρίου.

Ο έμπειρος παίκτης που στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-2012 βρέθηκε στην προετοιμασία του Τηλυκράτη για την τότε συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ερωτηθείς για το αν πίστευε ότι η ομάδα του θα ήταν στην πρώτη θέση επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ανέφερε τα εξής:Δημιουργήθηκε μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες από τις γύρω περιοχές. Ο αρχικός μας στόχος δεν ήταν για να πρωταγωνιστήσουμε. Στην πορεία βέβαια φάνηκε ότι μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες. Πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες και εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε να κατακτήσουμε των πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ”.

Στην συνέχεια ο Νίκος Ματούλας έκανε λόγο για τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, λέγοντας τα ακόλουθα:Ο Τηλυκράτης από την αρχή μίλησε για άνοδο και έκανε μεταγραφές για να πετύχει τον στόχο του. Πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου, αυτό φαίνεται και από την βαθμολογία. Σίγουρα είναι ένα ξεχωριστό ντέρμπι και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε. Το ματς θα το χαρακτήριζα “τελικό”, αφού όποια ομάδα το κερδίσει θα έχει την τύχη στα πόδια της και όλα θα εξαρτηθούν από αυτή”.

Στην ερώτηση “Από τον Τηλυκράτη τι φοβάσαι περισσότερο;” απάντησε:Είναι η μοναδική ομάδα που μας έχει κερδίσει με μεγάλο σκορ (σ.σ. 4-0), κι αυτό έγινε γιατί τότε είχαμε βρεθεί σε πολύ κακή μέρα. Αυτή την στιγμή η ομάδα μου δείχνει πολύ δυνατή, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες, ενώ θα μετρήσει και η δύναμη της έδρας. Δεν φοβάμαι κάτι από τον Τηλυκράτη, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα βρεθούμε σε κακή μέρα όπως στην Λευκίμμη την περασμένη Κυριακή”.

Ερωτηθείς για το “όπλο” της ομάδας του, σημείωσε τα εξής:Δεν θα το έλεγα όπλο, η καρδιά και η ψυχή, όμως, που θα δείξουμε και το πάθος θα παίξουν ρόλο. Η θέληση είναι σίγουρα μεγάλη και από τις δύο πλευρές, όποιος, όμως, το δείξει περισσότερο την ώρα του αγώνα θα κερδίσει”. Ο παίκτης του Μακεδονικού που έχει πετύχει τέσσερα γκολ από την αρχή του πρωταθλήματος, υπογράμμισε ότι θα είναι “ένα ‘κλειστό’ ματς” αφού όπως είπε θα “ο Γιάννης θα φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη”.

Την ημέρα του αγώνα δεν υπάρχουν άλλα προγραμματισμένα παιχνίδια στην ευρύτερη περιοχή, γεγονός που κάνει τον παίκτη του Μακεδονικού να ελπίζει σε μεγάλη προσέλευση φιλάθλων:Ο κόσμος μας είναι “ζεστός” για το ματς και θα γεμίσει το γήπεδο. Και ο Τηλυκράτης θα φέρει τον κόσμο του. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και ο κόσμος να το ευχαριστηθεί”.

Το ματς πρόκειται να διεξαχθεί σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο (το γήπεδο είναι η άλλοτε έδρα του Εορδαϊκού που έχει διαλυθεί), που αφήνει υποσχέσεις για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο παρά την κρισιμότητα του αγώνα.

Πηγή: lefkadaweb.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει