Τηλυκράτης – Πανλευκάδιος 0-0

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Τηλυκράτη και του Πανλευκάδιου στο «Πλάτων Γρηγόρης», στο πλαίσιο της 19ής αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Στο 6ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Τηλυκράτη όταν ο Κτενάς με πλάτη προς την εστία γύρισε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και το αδύναμο σουτ μπλόκαρε ο Καραπιπέρης.

Στο 10΄ σουτ του Κοκόλη Χ.Ζ. μπλόκαρε εύκολα ο Καραγκούνης.

Στο 44΄ σουτ του Φλούδα μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Καραγκούνης.

Ίσως και η καλύτερη φάση του αγώνα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο όταν από εκτέλεση φάουλ υπέρ του Τηλυκράτη η μπάλα πέρασε πίσω από την πλάτη της άμυνας του Πανλευκάδιου και βρήκε τον Γραμματικόπουλο ο οποίος έκανε κάλο σουτ αλλά ο Καραπιπέρης κράτησε το 0-0.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Τσόγκας-Κέφης

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σ. (56΄Καλογερής), Παναγιωτόπουλος (63΄Καταγής Γ.), Ιασωνίδης, Πετράκος, Βασίλας (73΄Γκίκα), Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Περιστέρης (78΄Καββαδίας), Φέτσης.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Κοκόλης Χ.Σ., Ιωακειμίδης (79΄ Αργυρός), Βλάχος, Γουριώτης, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ. (49΄Γκανάρας), Δημητρίου, Κολοβός, Μουρεχίδης (86΄Καρράς), Κατσόλι (78΄Πέρεζ).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...