Καθάρισε στο πρώτο το Νυδρί (4-0 την ΑΟ Ρία)

Εύκολο απόγευμα για τον Οδυσσέα Νυδριού, που καθάρισε από το πρώτο μέρος την υπόθεση του αγώνα με το δείκτη του σκορ στο 3-0 και η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, όπου διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτή τη νίκη το Νυδρί είναι στην 4η θέση και κρυφοκοιτάει τις δύο προνομιούχες θέσεις των μπαράζ.

Ο Γαζής Ι. αρκετά νωρίς στο παιχνίδι άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του, για να έρθει ο έτερος Γαζής στην αρχική ενδεκάδα ο Σάββας με δύο πολύ όμορφα γκολ να ανεβάσει την διαφορά στα τρία τέρματα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε η Ρία προσπαθούσε να μπει στο αγώνα, όμως δεν μπορούσε και έτσι ήρθε και το τέταρτο τέρμα για τους γηπεδούχους με τον Μπελεγρίνο σε μια αντεπίθεση προς το τέλος του παιχνιδιού, όπου “σφράγισε” το τελικό 4-0.
DSCN2732

Διαιτητής: Λάζαρης – Βοηθοί: Σίσκος – Παναγιωτόπουλος

Οδυσσέας Νυδριού(Βάννας): Πέτκοφ, Κυριακίδης, Κονιδάρης(46′ Γραψοπουλος), Λογοθέτης, Κοντογιάννης, Ταξιαρχιώτης, Μπελεγρίνος(66′ Βάννας), Χρυσοβιτσάνος, Γαζής Σ(68′ Σταμούλης), Γαζής Γ, Μπελεγρίνος Φ.

ΑΟ ΡΙΑ(Λαοπόδης): Μπαλάφας, Κασαϊ(63′ Κούρκουλας), Καστανάκης(69′ Λαοπόδης Ε.), Ορφανός, Χαντζάρας, Ουτσκούνης(53′ Κασελούρης), Ντιλο, Βασιλόπουλος, Γκαρτζονίκας, Λαοπόζης, Βαγενάς.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την