Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Χωρίς σκορ το Καρυά – Λούρος

Στο μηδέν κόλλησαν σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου Α.Ο Καρυάς και Θρίαμβος Λούρου στο γήπεδο Καρυάς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, σε ένα παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα και πολλές ευκαιρίες που καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να τις κάνει γκολ.

Το παιχνίδι επισκίασε ο τραυματισμός του Τζιάκου που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για περαιτέρω βοήθεια και διαγνώστηκε τελικός με κάταγμα στη μύτη.

Δεύτερη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία για τους παίχτες του Βλασσόπουλου που συνεχίζουν όμως να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς μετά την σημερινή ισοπαλία του ΠΑΣ Αχέρων με τον ΠΑΣ Πρέβεζα(1-1), που συγκατοικούν στην 2η θέση, ενώ την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζονται μέσα στη δύσκολη έδρα του Οδυσσέα Νυδριού.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ Γ.

Βοηθοί: Τσόγκας Άγγελος-Γκαρτζονίκας Ηλίας

ΑΟ Καρυάς(Βλασσόπουλος): ΒΕΝΕΤΗ, ΧΟΤΖΑΣ(87’ ΝΑΖΕΡΑΙ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ(90+ ΓΙΑΠΛΕΣ), ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ(62’ ΣΚΕΜΠΙ), ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ(90’ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ).

Θρίαμβος Λούρου(Μπαλάφας): ΠΕΤΡΟΥ, ΣΑΚΚΟΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ(30’ ΔΗΜΑΣ ΧΡ.), ΠΑΝΟΥ, ΓΚΟΥΡΑΣ, ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ(70’ ΤΖΑΦΕΡΗΣ), ΚΩΣΤΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΛΙΟΣ(83’ ΖΑΧΟΣ).

www.gosports.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...