Αμφίλοχος – Τηλυκράτης 1-0

Την ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης, από τον Αμφίλοχο, με την ομάδα της Αιτ/νίας, να τον κερδίζει για δεύτερη φορά τη φετινή περίοδος. Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, μένει στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως ο Μακεδονικός Φούφα, πλησίασε στους 2 βαθμούς.

Σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες με συνεχείς ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Η ομάδα του Αμφίλοχου κατάφερε να πάρει τη νίκη πετυχαίνοντας ωραίο γκολ με το Χριστογιάννη στο 55’ και να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Τηλυκράτης πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να πετύχει κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο την φάση στο 72’ όπου μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μανιάτη, γκολ που δε μέτρησε καθώς ο επόπτης καταλόγισε τη φάση ως οφσάιντ, μια φάση που σημαδεύτηκε με τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής, Κοττορός (Ηπείρου)
Συνθέσεις :
Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Ρεπετσάς, Κολοβάκης, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Καλοκαίρης, Τσιούνης(92’ Νικολογιάννης), Κωστακιώτης (80’ Κορομηλάς), Κοντογιάννης(91’ Ζοτάι), Τόσκα, Χριστογιάννης(86’ Μακρής).
Τηλυκράτης Λευκάδας: Καραγκούνης, Celaj, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης(65’ Μπαλογιάννης), Κτενάς(80’ Γεωργάκης), Γραμματικόπουλος, Γκίκα, Βασίλας(70’ Καταγής Γ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει