Πανλευκάδιος – ΑΕ Ποντίων 2-0

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Πανλευκάδιος στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικη, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της ΑΕ Ποντίων, με 2-0 με τους Κοτσόλι και Καρελή, να είναι αυτοί που σημείωσαν τα γκολ σε μια ιστορική μέρα για το σωματείο.

Ήταν μια νίκη, ένα τρίποντο που το έψαχνε καιρό η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, που έπαιξε και σήμερα σωστό ποδόσφαιρο, όπως κάθε Κυριακή, όμως αυτή την φορά συνδυάστηκε και με το πρώτο τρίποντο στη Γ΄ Εθνική και χαμογέλασε.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές συγκινήσεις στο πρώτο μέρος, καθώς οι φάσεις που έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές, όμως έβλεπες το πάθος των γηπεδούχων, που παρότι είναι τελευταίοι στο βαθμολογίκό πίνακα, ήθελαν μια νίκη, για την ψυχολογία κυρίως. Ενώ, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει και πέναλτυ σε βάρος της ΑΕ ποντίων, σε χέρι αμυντικού μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Στην επανάληψη, ο Κατσόλι στο 52΄ υποδέχθηκε την μπάλα, ύστερα από μια μεγάλη μπαλιά και από θέση βολής έβαλε μπροστά την ομάδα του, που άρχισε να πιστεύει περισσότερο στο τρίποντο, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που πίστευαν ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα, άρχισαν να τρέχουν. Όμες οι γηπεδούχοι, δεν γίνονταν να μην κερδίσουν ούτε και σήμερα.

Η συνέχεια πήγε στη δύναμη, κάποιες ψιλοευκαιρίες χάθηκαν μπροστά στην εστία του πολύ καλού Κοντογιώργη, όμως οι παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη, ούτε όταν έμειναν με 10 παίχτες(απόβολή Γκανάρα στο 68΄) δε λύγισαν. Πάλεψαν με παίχτη λιγότερο, χωρίς να δεχθούν τη μεγάλη φάση. Έπαιξαν και λίγο με το χρόνο και καλά έναναν και στο τέλος, ένας συνδυασμός του αρχηγού και εορταζόμενου Κοκκόλη με τον Αργυρό, έβγαλαν και δεύτερο γκολ, καθώς η αλλαγή του Κατηφόρη, που ακούει στο όνομα Νίκου Καρέλη, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και σε κενή εστία, σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Κοντογιώργης, Κοκόλης ΧΖ, Γκανάρας, Βλάχος, Γουριώτης, Φλούδας, Κοκόλης ΧΖ(90΄ Μοράλες), Δημητρίου(90΄ Καρράς), Κολοβός, Μουρεχίδης(75΄Αργυρός), Κατσόλι(84΄ Καρέλης)

ΑΕ Ποντίων: Κοφίδης, Σβίρος(84΄ Δημητριάδης), Πασχαλίδης(78΄ Βλαδίκας), Σαββίδης, Ιασωνίδης, Ακριτίδης Α., Κοτζατίσογλου, Παναγιωτίδης, Χαματάι, Μπουρντουζάν, Μπαιμάς(63΄ Μεγικάνος)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24