Θεσπρωτός – Τηλυκράτης 0-2 (video)

Σημαντικό διπλό τίτλου, με τον Γραμματικόπουλο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, πέτυχε ο Τηλυκράτης στην Ηγουμενίτσα εναντίον του Θεσπρωτού.

H ομάδα της Ηγουμενίτσας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, το οποίο από νωρίς απέκτησε  ένα ξέφρενο ρυθμό. Οι Θεσπρωτοί δημιούργησαν ουκ ολίγες απειλές στην εστία του Καραγκούνη, περιορίζοντας μάλιστα σημαντικά την επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Τηλυκράτη, οι οποίοι απείλησαν μόνο με δύο-τρία μακρινά σουτ. Ένα από αυτά, με τον Φέτση στο 14΄, βρήκε στόχο, δίνοντας από το πουθενά προβάδισμα στους πρωτοπόρους. Οι κιτρινόμαυροι δεν το έβαλαν κάτω, άσκησαν πίεση για την ισοφάριση και τελικά την βρήκαν στις καθυστερήσεις του α΄μέρους. Ο Μπίκας εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Σταυρίδης με κεφαλιά, νίκησε την άμυνα των λευκαδιτών για το 1-1. Το β΄μέρος δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην άμυνά τους. Στο 75ο λεπτό έγινε η μοιραία φάση για τον Θεσπρωτό, με την άμυνα του πλατανόφυλλου να “ξεχνάει” τον Γραμματικόπουλο στην καρδιά της περιοχής του, κι εκείνος με πλασέ νίκησε τον Παππά για το 1-2. Προσπάθησε ο Θεσπρωτός στο τελευταίο τέταρτο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, είχε μια ευκαιρία (κεφαλιά του Μητσέλου) από κοντά, όμως τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τον Τηλυκράτη να παίρνει τελικά μια τεράστια νίκη-τίτλου στην Ηγουμενίτσα. Ο φίλαθλος κόσμος της Θεσπρωτίας έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή βροντερό “παρών”  στο πολύ δύσκολο σημερινό ντέρμπι του Θεσπρωτού.Την ομάδα της Λευκάδας ακολούθησαν περίπου 20 φίλαθλοι του Τηλυκράτη οι οποίοι στο φινάλε πανηγύρισαν την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας τους.
Θεσπρωτός:  Παππάς, Σταυρίδης, Βαγγ. Κωνσταντίνου, Πάνος, Καρβούνης, Βασ. Κωνσταντίνου (78΄ Τσακανίκας), Ευθυμίου, Γώγος (72΄Μητσέλος), Πέντσας, Μπίκας, Κατσέλης Γ.Α. (82΄ Φούντζουλας)
Τηλυκράτης: Καραγκούνης, Τσελάι (87΄ Μπουρδούβαλης), Καταγής Σ. (89΄Γεωργάκης), Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης (84΄ Βασίλας), Κτενάς, Γραμματικόπουλος, Γκίκα (79΄ Μπαλογιάννης), Φέτσης.

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του Σταδίου Ηγουμενίτσας:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των