Α2 Ανδρών: Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Χατζηκυριακίδης

Νέος προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ είναι από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018, ο Λευθέρης Χατζηκυριακίδης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο κ.Χατζηκυριακίδης αναλαμβάνει την ομάδα μας για το υπόλοιπο της σεζόν και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, από το πρωί της Τρίτης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και τονίζουμε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει στο έργο του, όπως κάναμε ανέκαθεν, πιστεύοντας πως με τη βοήθεια του απαράμιλλου κόσμου μας θα καταφέρουμε όλοι μαζί αυτό που θέλουμε όλοι, την επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της θέση. 

Ο κόουτς θα προπονήσει την ομάδα αύριο το πρωί (10:00) για πρώτη φορά, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον αγώνα στο Μαρούσι. Χθες, Δευτέρα, η ομάδα προπονήθηκε από τον Θωμά Κωστόπουλο και είδε σε βίντεο τα λάθη της στον αγώνα με το Περιστέρι. Στους παίκτες μίλησε για αρκετή ώρα ο Πρόεδρος του Τμήματος, Θεόδωρος Δρακόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον κ.Χατζηκυριακίδη και επεσήμανε την πίστη του στις δυνατότητες όλων για την επίτευξη του στόχου, τονίζοντας την ανάγκη να τις δείξουν μέσα στο παρκέ στους επόμενους αγώνες.

Ο Λευθέρης Χατζηκυριακίδης ξεκίνησε το μπάσκετ στο Μακεδονικό το 1982 όπου έπαιξε μέχρι το 1996 στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στο Ναύαρχο Βότση και την Αριδαία . Ήταν παίκτης της μεικτής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και της Εθνικής Έφηβων.

Ασχολείται με την προπονητική από το 1989, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού και του Α.Ο.Σερρών και συνεχίζοντας στα τμήματα υποδομής και την σχολική ομάδα των Εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη. Έγινε υπεύθυνος της ακαδημίας του ΑΙΑΝΤΑ Εύοσμου, κατόπιν assistant coach στο Μακεδονικό, και στη ΜΕΝΤ, 1ος προπονητής στην ΜΕΝΤ, στον Αίαντα Εύοσμου, στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, στον ΑΟΚ Γουμένισσας, στην Αναγέννηση Φλόγας, στους Ίκαρους Σερρών, στον Πιερικό και στον Ηρακλή. Ήταν μέλος του προπονητικού team της Α.Κ. Αστέρια του Θόδωρου Ροδόπουλου και head coach στο ανδρικό τμήμα των Μαχητών Πεύκων. Συνέχισε φέτος στη Δόξα Λευκάδας, από την οποία επιστρέφει στο Ιβανώφειο”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει