Με “διπλό” έφυγε από τον Ωρωπό ο Πανλευκάδιος

Σημαντικό διπλό για τον Πανλευκάδιο σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα όπως αυτή της Δόξας Ωρωπού με σκορ 3-1 και έτσι έμειαν στο -4 πίσω από την πρώτη θέση που βρίσκεται ο Τηλυκράτης.

Οι φιλοξενούμενοι αφού πρώτα έχασαν πέναλτυ με τον Χασακή στο 30΄ λεπτό, στη συνέχεια με τον Τριάντο στο 40 ΄ λεπτό πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρση.

Αυτό κράτησε μέχρι τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μερούς, καθώς στο 50΄ λεπτό, ο Χισενάι, εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην εστία του Μπάμπη και με πλασέ έφτασαν στην ισοφάριση.

Η συνέχεια βρήκε τους παίχτες του Πανλευκάδιου να ανεβάζουν στροφές και αφού είχαν δύο δοκάρια σε κεφαλιές του Κολοβού και του Τριάντου, ο Κούσης στο 70΄ λεπτό έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα της Λευκάδας.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεοδούχοι ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Γιοβάνη και στην συνέχεια ο Κολοβός με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Νίκος Ρούσος

Βοηθοί: Τσόγκας-Πάσχος

Δόξα Ωρωπού (Βαγγέλης Φίντζος): Kάππας Π., Mαντούσης, Xουλιάρας, Cela, Ζάχος, Μπαλακέρας, Κάππας Β. (46΄ Διαμαντής), Κονάκης (72΄ λ.τρ. Babi), Xισένι, Γιοβάνης, Κονταξής (55΄ Λύγκουρης).

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης-Σπύρος Φούκας): Μπάμπης, Τσελάϊ, Μπαλί, Γουργιώτης (73΄ Μεϊντάνης), Βλάχος, Τριάντος Κοκόλης Χ., Κούσης (85΄ Στεριώτης), Χασακής (80΄ Μοράλες), Κολοβός, Φλούδας.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...