Ανατροπή από τις λίγες ο Απόλλων Πάργας στη Κατούνα

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έγινε στους Σφακιώτες ανάμεσα στον ΠΕΑΣ Κατούνας και στον Απόλλων Πάργας, οι φιλοξενούμενοι με επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά απέδρασαν με ένα ανέλπιστο τρίποντο, καθώς στο δεύτερο μέρος τρεις φορές έφτασαν στα καρέ της εστίας του Καρφάκη, όλες μετά το 85΄ και σκοραραν στις δύο.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα που είχε την υπεροχή και έχασε ευκαιρίες ήταν ο Απόλλων Παργας με τον Αναστασίου και τον Γκλουτσάϊ, ενώ ο Βέκιος ήταν αυτός που έκανε το 0-1 στο 17΄ λεπτό.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στην πρώτη τους ουσιαστική επίθεση, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Λογοθέτης με προβολή έσπρωψε την μπάλα στα δίχτυα στο 38΄ λεπτό, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
DSCN2618
Στην επανάληψη η Κατούνα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απείλησε με τον Κρητικό με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού κα λίγο αργότερα ο Πετούσης έκανε την ανατροπή στο 72΄ λεπτό και στην συνέχεια θα μπορύσε να “καθαρίσει” το ματς πάλι με ευκαιρία του Κρητικού.

Μπαίνοντας στα τελευταία λεπτά και ενώδεν έδειχνε κάτι να αλλάζει, μίλησε η εμπειρία του Σάκη Μηλιώνη, αρχικά με ωραία κεφαλιά στο 88΄ ύστερα από φάουλ του Μπιστιώλη έφερε το παιχνίδι στα ίσια και στις καθυστερήσεις, έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας της Κατούνας και σημείωσε το νικηφόρο τέρμα.
DSCN2675

Διαιτητής: Κωνσταντίνου Βοηθοί: Γκαρτζονίκας – Μαυροκέφαλου

ΠΕΑΣ Κατούνας (Φ. Μπάλτσας): Καρφάκης, Σέρβος, Τσελάι(65′ Προξενιάς), Λογοθέτης, Καββαδάς, Μπάλτσας, Φωτεινός(89′ Τσαβαλάκογλου), Βλάχος, Πετούσης, Κρητικός, Φέτσης(82′ Βρακατσέλης).

Απόλλων Πάργας (Α. Βάσι): Σκάρπος, Μάρκος, Μπιστιώλης, Βάσιος Α, Γκόγκα, Τόρες, Αναστασίου, Βάσιος Ε, Βέκιος, Μηλιώνης, Γκλουτσαϊ(22′ Ζελαντινι)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και