“Έφυγε” ο Σπύρος Κατωπόδης(πορπόλιας) – Ανακοίνωση Τηλυκράτη

“Έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι της ζωής ο Σπύρος Κατωπόδης(πορπόλιας) το απόγευμα της Τετάρτης κι σε ηλικία 50 ετών.

Έδωσε μάχη με αξιοπρέπεια και δύναμη. Καλό ταξίδι…Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 4 Γενάρη στις 15.30 από τον Άγιο Μηνά.

Από τους πλέον ένθερμους φίλους της ομάδας του Τηλυκράτη. Υπήρξε μέλος και την υπηρέτησε μια ζωή, με τους “κυανέρυθρους” να βγάζουν ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

” Εφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Κατωποδης (πορπολιας). Ο εκλιπών υπήρξε για χρόνια παίκτης της ομάδας μας χρυσό μέλος και σε όλη του τη ζωή ένθερμος υποστηρικτής της .Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και πιο πολύ στο ποδοσφαιρικό τμήμα μια και ηταν παρών ακόμα και στις προπονήσεις. Υπήρξε χαρισματικός στις χειροτεχνίες με γυαλί που ακομα και εκεί κύριος εμπνευστής ήταν ο Τηλυκρατης μας. Το Δ.Σ. της ομάδας μας συνήλθε εκτάκτως μετά το χαμό του Σπύρου Κατωποδη και αποφάσισε. Ματαίωση όλων των δραστηριοτήτων της ομάδας μας για την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 ημέρα της κηδείας του να σταλεί στεφάνι στην τελετή στον επόμενο εντός εδρας αγώνα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και σύσσωμο το Δ.Σ. αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα να παραβρεθεί στην κηδεία του. Καλό ταξίδι φίλε Σπύρο. ”

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση

” Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. Α.Ο. Τηλυκράτη Λευκάδας εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους καθώς και θερμά συλλυπητήρια για τον απρόσμενο θάνατο του εκλεκτού μέλους και φίλου του Τηλυκράτη Σπύρου Κατωποδη.Ευχομαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. “

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που