ΕΠΣ Π-Λ: Πρωταθλητής χειμώνα ο ΑΟ Καρυάς

Αν μας έλεγε κανείς πριν από τρεις μήνες ότι η ανατολή του 2018 θα έβρισκε τον Α.Ο. Καρυάς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας, θα τον κοιτούσαμε και θα αναρωτιόμασταν τι έχει πιει. Κι όμως, στο φινάλε του πρώτου γύρου η ομάδα της ορεινής Λευκάδας δείχνει την πλάτη της στις υπόλοιπες δεκαπέντε, αυτή η ομάδα που τα προηγούμενα τρία χρόνια κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ.

Άλλοι αποδίδουν την πρωτιά της ομάδας του Αλέξη Βλασσόπουλου σε συγκυρίες, άλλοι στην τύχη, άλλοι στο ευνοϊκό πρόγραμμα και ορισμένοι άλλοι στα διάφορα προβλήματα που συνάντησαν στην τρίμηνη πορεία από την αρχή της σεζόν τα “μεγάλα” ονομάτα της κατηγορίας. Όχι, αυτό που συμβαίνει με τον Α.Ο. Καρυάς δεν είναι κόντρα στην φύση και τους νόμους της. Η διοίκηση του Αργύρη Σάντα που είναι δίπλα στον κάθε παίκτη και αντιμετωπίζει εν τη γεννέσει του το όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται, η παρουσία του προπονητή Αλέξη Βλασσόπουλου στον ίδιο πάγκο για μία ακόμη σεζόν, γεγονός σημαντικό αφού έχει καταφέρει να μυήσει τους παίκτες στην φιλοσοφία του, αλλά και να μάθει τις δυνατότητές τους, ο κορμός παικτών που παρέμεινε ίδιος με πέρυσι και οι μεταγραφές του καλοκαιριού που “κόλλησαν” με τους παλιούς, αλλά κυρίως το πολύ καλό και φιλικό κλίμα που υπάρχει εντός των αποδυτηρίων, είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που έχουν στείλει τον Α.Ο. Καρυάς στην κορυφή.

Το αν θα διατηρηθεί στο ρετιρέ και στην συνέχεια, το αν θα έχει την ίδια αξιοπιστία με αυτή που επέδειξε σε όλο τον πρώτο γύρο, δεν το ξέρει κανείς και θα το δούμε εντός αγωνιστικών χώρων το επόμενο διάστημα. Η θέληση όλων, όμως, μπροστά στην τεράστια πρόκληση παραμένει μεγάλη και άπαντες, διοίκηση, προπονητής και όλα τα μέλη του ρόστερ από το οποίο δεν πρόκειται να αποχωρήσει κανείς (παρά τις φήμες περί του αντιθέτου), δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και με όπλο την δύναμη της παρέας να “γράψουν” ιστορία. Με το κέφι και τον ενθουσιασμό που διακρίνει την παρέα του Α.Ο. Καρυάς, αλλά και με την συνείδηση της μεγάλης ευκαιρίας που έχει παρουσιαστεί, αυτή ομάδα όλα τα μπορεί.

www.lefkadaweb.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...