Παρελθόν από Πανλευκάδιο ο Τριάντος – Υπέγραψε στον ΠΑΣ Πρέβεζας

Το ήθελαν και έγινε… – Με τον ιππόκαμπο στο στήθος θα αγωνίζεται ο Βασίλης Τριάντος

Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του με έναν ποδοσφαιριστή από εκείνους που δε χρειάζονται διαπιστευτήρια ποιότητας για να αγωνιστούν στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, προχώρησε ο ΠΑΣ Πρέβεζα.

«Το θέλαμε και οι δύο, έπρεπε να γίνει και έγινε…», τονίζουν τα μέλη του Δ.Σ. και τις επόμενες ημέρες ο Βασίλης Τριάντος θα φορέσει τη φανέλα με τον ιππόκαμπο στο στήθος.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα και ο ποδοσφαιριστής κατέληξαν σε αμοιβαία συμφωνία έπειτα από συζητήσεις ημερών, καθώς ήταν κοινή θέληση και των δύο, ένας Πρεβεζάνος ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες από αυτές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της πόλης.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής θέλησε να πάρει μέρος και έδειξε εμπιστοσύνη στο νέο project, που «τρέχει» στον ΠΑΣ Πρέβεζα από τις αρχές της σεζόν και το οποίο επιδιώκει να φέρει ποδοσφαιρική «υγεία» στους «κιτρινόμαυρους». Αποφάσισε εξάλλου να τερματίσει τη φετινή παρουσία του στη Γ’ Εθνική για να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης που μεγάλωσε και διαμένει.

Ο Βασίλης Τριάντος είναι 32 ετών (γεννηθείς στις 27/8/1985) και φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα των ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕ Γιάννινα, Αναγέννησης Άρτας, Βέροιας, Εθνικού Φιλιππιάδας, Βύζαντα Μεγάρων, Αστέρα Μαγούλας, Καλαμάτας και ΑΕ Καραϊσκάκης. Τελευταία του ομάδα ο Πανλευκάδιος.

Η παρουσίαση του Βασίλη Τριάντου θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ