Α.Ε. Λάρισας – Δόξα Λευκάδας 76-87 (Highlights)

Άλλη μια νίκη κατέκτησε η Δόξα, επί της Λάρισας, με σκορ 76-87 δίνοντας έτσι συνέχεια στα επιτυχή αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η Εξέλιξη. Ο αγώνας ήταν δύσκολος, μιας και η ομάδα της Λάρισας έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Δόξα προηγήθηκε από την αρχή του αγώνα έστω και με μικρές διαφορές (12-16) και έκλεισε το δεκάλεπτο με σκορ 20-25. Η Λάρισα αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα και το ημίχρονο έληξε με 43-42. Ένα πάρα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο για τη Δόξα όμως της έδωσε μεγάλη ώθηση και προβάδισμα με 53-68, προβάδισμα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος. Η Λάρισα προσπάθησε αποσπασματικά να επανέλθει στο παιχνίδι αλλά η διαφορά έμενε σχεδόν συνέχεια σε διψήφιο νούμερο.

Η Δόξα νίκησε γιατί δεν υποτίμησε την αντίπαλη ομάδα, δεν της έδωσε ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να ξαναμπεί στο παιχνίδι και έδειξε ότι παρά τα προβλήματα της μένει προσηλωμένη στο στόχο της, που είναι η είσοδος στα playoff.

 

Σημείο αναφοράς και κλειδί όπως προείπαμε ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, όπου η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους. Πήρε μια μεγάλη διαφορά την οποία και διαχειρίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.

 

Καλύτεροι για τη Δόξα ήταν οι Τζόλος, Πετρόπουλος, Αγγελόπουλος (στην επιστροφή του μετά από απουσία πολλών ημερών λόγω τραυματισμού) και Τσαλδάρης ενώ για τη Λάρισα ξεχώρισαν οι Καμαράς και Τσιαβές.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα πήρε τη νίκη παρά τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες, όπως οι τραυματισμοί των Καμπουρίδη και Κελεσίδη.

 

Διαιτητές : Μπήτης-Ξενικάκης-Τζίμα

Δεκάλεπτα : 20-25, 43-42, 53-68, 76-87

 

ΑΕΛ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 76-87

ΑΕΛ (Χασανίδης) : Βλαχούλης 1, Καμαράς 14 (1), Παπαχρήστος 5, Κατσαρές 5, Τσιαβές 14 (1), Κνέζεβιτς 8, Σαριμπαλίδης 12 (4), Γκιουλέκας 13, Χανέλι, Φιλιππόπουλος 4.

Δόξα Λευκάδας (Κατωπόδης) : Γράβας 12, Τζόλος 17 (3), Αγγελόπουλος 17 (2), Καλαμπάκας 5, Πετρόπουλος 10 (2), Λιακόπουλος, Τσαλδάρης 14 (4), Ράπτης, Μπέμπης 3 (1), Σταματέλος, Μάρκοβιτς 9.

Πηγή κειμένου: Lefkadapress.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και