ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Θρίαμβος Λούρου – Τηλυκράτης 0-1

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, πέτυχε με τη νίκη του επί του Θρίαμβου Λούρου ο Τηλυκράτης, πριν λίγο στο γήπεδο του Ζαλόγγου.

Σκόρερ για τον Τηλυκράτη κόντρα στον Θρίαμβο ήταν ο Γιάννης Μπαλογιάννης στο 71΄πετυχαίνοντας έτσι το τρίτο του γκολ με την κυανέρυθρη  φανέλα.

Τη νίκη με 0-1 κατέκτησε ο Τηλυκράτης Λευκάδας εναντίον του Θριάμβου Λούρου στο γήπεδο Ζαλόγγου για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Σκόρερ για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά ήταν ο Γιάννης Μπαλογιάννης στο 71΄ με σουτ.

Αυτό μάλιστα ήταν το τρίτο του γκολ με την κυανέρυθρη φανέλα στο κύπελλο ενώ πλέον ο Τηλυκράτης  περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά όπου θα προκύψει από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Διαιτητής: Παύλος Φραγκούλης

Βοηθοί: Γκαρτζονίκας-Πάτσης|

Οι συνθέσεις:

Θρίαμβος Λούρου (Δημήτρης Μπαλάφας): Παναγιωτίδης, Πάνου, Κατσαντώνης, Γόγολος, Κολιός Π., Μπρούβας, Κώστας, Κολιός Γ. (76΄Σάκκος), Γκούρας (43΄λ.τρ. Γεωργίου), Χαλάστρας, Δήμας Χ.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Τρανουλίδης, Βρεττός (89΄Παπακωνσταντής), Βασίλας, Παναγιωτόπουλος, Πετράκος, Μπαλή, Περιστέρης, Μπαλογιάννης (87΄Λογαράς), Γεωργάκης (73΄Γραμματικόπουλος), Καταγής, Γκίκα (78΄Ιασωνίδης).

πηγή: sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που