Δόξα Λευκάδας: Δημοσιεύματα για κακό κλίμα εντός της ομάδας

Δημοσίευμα του Basketa.gr(Δείτε εδώ), αναφέρει για βαρύ κλίμα στην ομάδα, που είναι ήδη γνωστό από χθες το ωβράδυ μετά την ήττα και είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό, ενώ αυτό που κάνει εντύπωσει είναι ότι στο ίδιο κείμενο, αναφέρεται για κακό κλίμα εντός της ομάδας.

Για να στο κάνουμε λίγο πιο λιανά…..Να υπάρχουν εξελίξεις δυσάρεστες για ορισμένους μέσα στην ομάδα(προπονητές και παίχτες), είναι κάτι που και ένα μικρό παιδί το καταλαβαίνει. Γιατί, σίγουρα η διοίκηση που έχει πετάξει τόσα λεφτά, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να βλέπει έτσι την ομάδα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε, είναι το πως είναι δυνατόν, να γνωρίζει κάποιος εκτός ομάδας, ότι δεν υπάρχει οικογενειακό κλίμα…..Σίγουρα, ο υπογράφων δε ξύπνησε ένα πρωί και τα έγραψε από το κεφάλι του, κάποιος του το είπε. Πως είναι λοιπόν δυνατόν, μετά από ένα τέτοιο στραπάτσο, κάποιος να “δίνει” στεγνά την “οικογένειά” του, τους φίλους του και τους συμπαίχτες του, που είναι τόσες ώρες μαζί σε προπόνηση.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ