Τηλυκράτης: Οικογενειακό δείπνο για τους “κυανέρυθρους”

Το βράδυ της Πέμπτης (30/11) οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της Διοίκησης του Τηλυκράτη Λευκάδας γευμάτισαν ως μία μεγάλη οικογένεια.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή (του Αγίου Ανδρέα) του προπονητή και του αρχηγού της ομάδας, σύσσωμη η ομάδα, το τεχνικό επιτελείο, καθώς και μέλη της Διοίκησης του Τηλυκράτη γευμάτισαν μαζί το βράδυ της Πέμπτης.

Η διοίκηση του συλλόγου έκανε το τραπέζι στον Ανδρέα Παντζιαρά και τους συνεργάτες του, καθώς και στους ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό κέντρο στην γειτονική Πλαγιά. Ο ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη κατέφθασαν στο γεύμα, όπου και είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στους εορτάζοντες υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Τηλυκράτη είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για δύο ώρες στην άκρη την καθημερινότητα των προπονήσεων, τον φόρτο των συνεχόμενων αγώνων και την πίεση του πρωταθλητισμού. Διασκέδασαν, συζήτησαν, γέλασαν, ως μια μεγάλη παρέα, ως οικογένεια.

Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό της ομάδας αυτής, η εξαιρετική σχέση ανάμεσα στα μέλη της, το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η παρεΐστικη διάθεση που έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές εντός και εκτός γηπέδου, βοηθάει στα θετικά αποτελέσματα και στην καλή εικόνα του Τηλυκράτη. Με το γεύμα αυτό, το βράδυ της Πέμπτης, οι «κυανέρυθροι» είχαν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας θέλει να ευχηθεί σε όλους τους εορτάζοντες Χρόνια Πολλά!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει