Γ΄ Εθνική| Καστοριά – Πανλευκάδιος 1-1

Με το βαμό της ισοπαλίας γυρίζει ο Πανλευκάδιος στις αποσκευές του από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καστοριά, με την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, να έχει τις ευκαιρίες να πάρει και το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Πανλευκάδιος προηγήθηκε στο σκορ (0-1) στο 26’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριάντου, ενώ τρία λεπτά αργότερα (29’), είδε τον Κολοβό να σημαδεύει με κοντινό σουτ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου.

Η Καστοριά «απάντησε» στο γκολ και την ευκαιρία του Πανλευκάδιου στο 32’, όταν σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Μπαϊραχτάρη από τον Βλάχο, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ (1-1) ο Ντάμζι. Πριν, ωστόσο, κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών της Καστοριάς από την ισοφάριση, γεγονός είναι, πως αισθάνθηκαν ένα ισχυρό «μούδιασμα» να διαπερνά τα κορμιά τους, καθότι δύο λεπτά αργότερα (34’), είδαν τον Κοκκάλη Ζ. να στέλνει με κοντινή κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου.

Η «απάντηση» στην παραπάνω ευκαιρία του Πανλευκάδιου από πλευράς Καστοριάς ήταν άμεση, καθώς στο 37’ ο Αστράουσκας, που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Καραπιπέρη, ο οποίος απόκρουσε σωτήρια σε κόρνερ, για να ακολουθήσει μια κοντινή προβολή του Κοκκόλη Ζ. στο 37’ και η μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από δεξί κάθετο δοκάρι του Κράτσιου και το α’ ημίχρονο να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Στην επανάληψη, είναι αλήθεια, ότι αμφότερες οι ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, έχοντας στο ενεργητικό τους από μία σπουδαία ευκαιρία για το γκολ. Πρώτη απείλησε η Καστοριά στο 67’, όταν ο Σαββόπουλος από θέση τετ α τετ πλάσαρε με άριστο στιλ, όμως, για κακή του τύχη, ο Καραπιπέρης έπεσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία αποκρούοντας την μπάλα σε κόρνερ. Η ευκαιρία του Πανλευκάδιου, για την οποία έγινε λόγος παραπάνω, καταγράφηκε στο 90’+2’, όταν ο Κούτσικος μόνος απέναντι από τον Κράτσιο πλάσαρε, με τον τερματοφύλακα, όμως, της Καστοριάς να του λέει «όχι» και να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Πηγή: sentra.com.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ