Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Κερ. Θεσπρωτικού – Οδυσσέας Νυδριού 0-3

Πραγματοποιώντας πολύ πειστική εμφάνιση, ο Οδυσσέας Νυδριού  επιβλήθηκε εκτός έδρας 0-3 του Κεραυνού Θεσπρωτικού, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία.

Στο 33΄ ο Οδυσσέας Νυδριού άνοιξε το σκορ με τον Σταύρου, και στο 39΄ ο Καρτάνος με πλασέ έκανε το 0-2.

Από εκεί και πέρα, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού έδειξε διάθεση, θέληση, αλλά η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν ευκαιρίες.

Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε και οι απουσίες των Φέκκα, Μπότσαρη, και Σιώρου για την ομάδα του Κεραυνού.

Στο 2ο μέρος δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν περισσότερους χώρους και έφτασαν στο 0-3 στο 64΄ με πλασέ του Θεράπου.

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί: Κατσαμπίρης-Σίσκας

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Κάτσενος, Μπόμπορης Α., Μαλέσκος, Παπαδήμας, Κούσης Σπ., Λαϊνάς (76΄Πανούσης), Αθανασόπουλος (46΄Ντόβας), Κούσης Στ., Χουλιάρας (46΄Μπόμπορης Β.), Ρακόπουλος, Κονταξής (65΄Τζίμας).

Οδυσσέας Νυδριού ( Χρήστος Βάννας): Κυριακίδης Σ., Κυριακίδης Β., Γεωργάκης, Παππάς (87΄Χοτζάι), Αργυρός, Καλογέρης, Χρυσοβιτσάνος (65΄Γαζής), Θειακός, Θεράπος (78΄Πολίτης), Σταύρου, Καρτάνος (83΄Βάννας).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που